DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Semnare contract telefonie mobila

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Cluj Napoca
Data: 21-07-2018

Titlu/Subiect: Semnare contract telefonie mobila
Buna ziua. Acum 5-6 ani am lucrat la un magazin Vodafone. De aproximativ 1 an de zile cunosteam o doamna, venea luna de luna in magazin, o ajutam cu tot felul de probleme. Am inceput sa am incredere in ea si sa ne imprietenim vorba aia. Intr-o zi mi-a spus ca are un angajat, dansa avand cica firma, care vrea sa isi faca abonament dar este pe santier. I-am spus ca pot sa o ajut sa ii fac o simulare si daca ii de acord omul sa vina sa semneze. Am facut acea simulare, am sunat-o si mi-a zis ca vorbeste cu el si ma anunta. M-a resunat dupa cateva ore cred, nu mai stiu exact. Mi-a spus ca domnul este de acord dar nu poate sa vina in magazin ca are de munca, ca vine ea si semneaza. Am zis ca fara sa vina domnul nu o pot ajuta, nu ii pot oferi ei cartelele si telefoanele. La insistentele ei si cu tot felul de rugaminti si asigurari, am cedat si am zis sa vina, dar macar sa mi-l dea la telefon pe ommergand pe incredere ca el va fi la telefon). Am venit in magazin, a semnat in locul lui a luat telefoanele si a plecat. A mai venit pe la noi in magazin totul ok. Dupa vreo 4 luni a venit omul in magazin bineinteles cu scandal. Ca nu el a semnat ca nu el si-a dat acordul ca nu a primit nimic. Si sa mai aflu si faptul ca dansul nu mai era angajat la doamna respectiva de peste 1 an de zile. I-am explicat situatia. Am vorbit si cu sefii mei, abonamentele nu se mai puteau anula. Doamna nu a dorit sa aduca telefoanele ca cica nu le avea sau ceva de genul. A vrut sa treaca abonamentele pe sotul ei, sa le plateasca ea, dar s-a cerut o anumita suma de plata de catre Vodafone asa era procedura) cu care nu a fost ea de accord. Simtindu-ma vinovat, aproximativ un an de zile am platit eu abonamentele, vreo 100 RON, am mai discutat cu doamna la telefon dar nici cum nu am convis-o sa plateasca sau sa faca ceva. Dupa un an am renuntat sa mai platesc pentru ca nu sunt eu vinovat, am mers pe incredere, stiu ca am gresit dar consider ca partea mea de vina am platit-o si am incercat sa remediez problema dar nu am avut cu cine. Acum domnul spune ca merge sa imi faca doar mie plangere penala ca nu am mai platit abonamentul. Suma totala pentru inchiderea contractului este de 1100 RON. Ce se poate face in privinta asta? Sincer dupa cum am mai spus, am gresit dar consider ca mi-am platit greseala si nu eu am semnat in locul lui. Iar la momentul respectiv am incercat sa iau toate masurile necesare, inclusiv acordul telefonic. Va multumesc.

av.asistenta [21-07-2018]
aveti posiilitatea sa formulati o plangere penala impotriva respectivei persoane, deoarece aceasta nu avea calitatea de a semna contractul. Deasemenea puteti solicita pe cale civila anularea contractuluiNu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Contract
Acordul intre doua sau mai multe persoane, pentru a constitui sau a stinge intre dansii raporturi juridice (art. 942 Codul civil).
Definitie Contract
Drept CivilDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
26 useri online

Useri autentificati: