DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Oferta concediu - Am platit ceva si am obtinut altceva

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Bucureşti
Data: 19-07-2018

Titlu/Subiect: Oferta concediu - Am platit ceva si am obtinut altceva
Buna ziua, Va scriu pentru o informare in ceea ce priveste o oferta de concediu obtinuta print-o agentie de turism. Poveste e in felul urmator: am cerut o oferta la o agentie de turism acum ceva vreme as putea spune cam prin luna a 5-a a acestui an) prin mail pentru Turcia sau Spania care sa se incadreze in jur de 1000 euro pt luna iulie. Am primit de la agentia de turism o oferta pentru 3 locatii, ofertele cuprindeau link-uri cu locatiile, oferta de all inclusive sau nu, amanutele calatoriei si costul ofertei. Am ales o oferta din cele trimise, cu confirmare pe mail. Ideea e ca atunci cand am ajuns la locatie, am primit raspuns ca noi nu avem rezervarile acolo ci ca suntem cazati in alta parte din acelasi lant hotelier dar nu de 5 stele ci de 4 stele care era chiar langa cu alte cuvinte “fratele mai mic a celui ofertat”. Conditiile fiind mult mai proaste, personalul f incapabil de comunicare in limba engleza totul fiind f aglomerat si “ieftin” un hotel de mana a3-a. Cand am ajuns ni s-a explicat ca rezervarile au fost suprapuse si ca pentru prima noapte vom imparti o camera cu o alta fam de romani care au venit in aceeasi zi cu noi) urmand ca a 2-a zi sa ne ocupam camerele de drept. Am uitat sa precizez ca acest concediu a fost rezervat in Turcia/Kemer. Ideea este ca pt conditiile de aici care abia se ridica la 3 stele eu nu as fi ales aceasta oferta. Cand am primit link-ul cu oferta, am citit despre locatie, am studiat reviewurile celor care au fost acolo, hotelul ofertat avea 8 si ceva nota pt booking. Locatia in care am ajuns are 3.5 nota iar reviewurile sunt f proaste nu as fi ales o astfel de locatie), Cu alte cuvinte am platit ceva si am primit altceva. Am luat legatura cu agentia la care am facut rezervarea, le-am explicat ce s-a intamplat si ca nu e ok si astept de la ei o despagubire in ceea ce priveste acest concediu pt ca din punctul meu de vedere este o pacaleala desi ei au zis ca asta a fost oferta pt care eu mi-am dat ok-ul si singurul lucru pe care Io pot face este o despagubire de 50 euro. Mie nu mi se pare ok avand in vedere ca mi-au stricat concediu, ca nu mi-a priit nimic aici, ca simt un sentiment amar de teapa si frustrare ca nu sunt ok cu aceasta solutie si vreau ca aceasta suma sa fie mai mare. Spun ca nu mi-a priit nimic aici, pentru ca suntem inca in Turcia ne intoarcem luni) iar eu incerc sa aflu cum pot combate aceasta bataie de joc. Ce pot face pentru ca aceasta agentie sa isi recunoasca greseala si sa plateasca despagubiri. Multumesc

avocat.2017 [19-07-2018]
va recomandam sa fomulati o actiune in instanta prin care sa solicitati daune materialeNu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
38 useri online

Useri autentificati: