DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Întrebare speta servicii medicale

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: București
Data: 27-11-2017

Titlu/Subiect: Întrebare speta servicii medicale
Buna seara. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea situație, și să îmi spuneți daca dumneavoastră considerați că aș avea câștig de cauză. In luna mai, am semnat un contract de naștere cu un spital privat pentru care am achitat un avans in valoare de aproximativ 1500 Ron. Factura avea la descriere Avans servicii medicale și am primit-o pe email, cu mențiunea că se referă la contractul semnat. Tot pe email le- am trimis dovada platii, cu extrasul de cont aferent și am primit apoi confirmarea dumnealor cu privire la achitarea avansului pentru naștere. In luna septembrie am avut o alta intervenție chirurgicala la același spital pentru care am primit și semnat o oferta comerciala in valoare de 1700 Ron. La externare mi s-au dat doar o factura de 900 Ron desi fusesem internată cu o Zi in plus fata de oferta) motiv pentru care am mers personal la departamentul facturări sa întreb de ce sumă era atât de mică. Pe factura erau 2 poziții de Stornare avansuri medicale care în total insumau aprox. 1500 Ron. Am întrebat de unde vine suma totala mai mica și mi s-au spus că valoarea inițială inclusa in oferta nu era corecta pentru că nu includea reducerile mele conform abonamentului pe care îl am la ei de câțiva ani. Am înțeles de la ei în acest mod că sumă era o reducere. Nu am realizat la acel moment că ar putea fi o greseala din partea lor și că stornarea s-ar putea referi la avansul aferent contractului de naștere. Momentan, am ajuns la momentul in care trebuie sa achitam valoarea nașterii. Așteptarea noastră era sa vedem suma din contract diminuata cu valoarea avansului. Dar ei acum și au dat seama că au făcut o greșeală de facturare și ne au dat două soluții bineînțeles fara nici un fel de scuze din partea echipei de facturare): - sa storneze factura aferentă intervenției din septembrie și să scoată minusul de avans de pe ea întrucât se referă la naștere - sa factureze pentru naștere întreaga valoare din contract că și cum nu as fi platit nici un avans. Rezultatul ambelor soluții este același: să plătesc suma de 1500 Ron acum. Înțeleg că a fost o greseala de calcul, precum și faptul că acest lucru se poate întâmpla. Dar nu este normal să te trezești după 2 luni că ai de platit o Suma pe care tu o considerai de mult închisă și rezolvată. Credeți că aș avea vreun câștig de cauza in cazul in care as refuza să plătesc diferența de 1500 Ron?

av.consi [27-11-2017]
puteti solicita daune materiale clinicii respectiveNu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Contract
Acordul intre doua sau mai multe persoane, pentru a constitui sau a stinge intre dansii raporturi juridice (art. 942 Codul civil).
Definitie Contract
Drept CivilDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
28 useri online

Useri autentificati: