DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
violare colet cu ramburs

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: constanta
Data: 05-07-2013

Titlu/Subiect: violare colet cu ramburs
buna ziua! am si eu o intrebare in legatura cu un colet pe care l-am trimis cu ramburs prin serviciul de curierat fan courier. Am avut un annunt pe net in legatura cu un telefon de vanzare. am primit un telefon din partea unui client care dorea sa il achizitioneze. am stability de comun accord suma de 700 de ron si sa il trimit prin fan courier cu plata ramburs. tin sa mentionez ca in momentul expeditiei un agent de la fan courier a verificat produsul inainte de ambalare personal dupa care a facut un packing lis specificatie de continut) cu produsul care se ambaleaza. marca, modelul seria etc... regulamentul de ordine interioara al serviciului de curierat fan courier nu are voie sa predea coletul pana cand destinatarul nu plateste rambursul si in cazul meu transportul. In cazul serviciului “Ramburs”, FAN Courier Express va incasa la predarea trimterii postale contravaloarea bunului care face obiectul acesteia sau va prelua in schimbul trimiterii postale alt colet, plic, sau orice alt produs solicitat de expeditor si le va transmite ulterior acestuia.) a doua zi am primit un mesaj de la destinatar cum ca, refuza coletul.. l-am sunat si ce credeti ca mi-a spus.. AM DESFACUT COLETUL, L-AM VERIFICAT SI NU IL MAI VREAU.. STAI LINISTIT CA L-AM AMBALAT EXACT CUM ERA....am sunat la fan courier sediul din bucuresti sa vad exact ce sa intamplat. mi-a raspuns o doamna care mi-a dat un raspuns prompt. verificam si revenim cu un telefon.. evident ca m-au sunat si mi-au zis ca coletul nu a fost desfacut si destinatarul pur si simplu l-a refuzat.. dar ei nu stiu ca eu am convorbirea telefonica intre mine ca expeditor si destinatar inregistrata in care chiar el imi spune ca l-a desfacut cu agentul sa fie sigur si culmea..l-a ambalat exact cum era. exact la fel..raspunzator pentru toata violarea asta de corespondenta este insusi agentul.. astazi 05-07-2013 coletul este pus retur.. eu nu o sa il ridic inapoi pentru ca nu stiu ce mai este inauntru..nu vreau sa stiu poftim..am lucrat si eu in curierat si la o livrare care am avut-o tot cu ramburs, suma era de 2000 de roni am lasat si eu destinatarul sa il verifice dupa care l-a refuzat. ce credeti ca sa intamplat? am platit eu din buzunar 2000 de roni si am ramas cu un transformator. problema mea nu este legata ca imi vine coletul inapoi ci de faptul ca se face abuz si se incalca confidentialitatea clientilor. ce este de facut?Niciun raspuns nu a fost postat inca


Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Marca
Reprezinta un semn susceptibil de reprezentare grafica.
Poate constitui o marca orice semn susceptibil de reprezentare grafica, conform art. 2 din lege.
Prin semne cu inalta valoare simbolica, in sensul art. 5 alin. (1) lit. m) din lege, se intelege: simboluri religioase, simboluri sau embleme apartinand unor societati sau fundatii de caritate, simboluri apartinand unor asociatii culturale cu scop educativ, numele unor personalitati istorice importante.
Pentru a aprecia daca o marca contine semne cu inalta valoare simbolica, in special un simbol religios, OSIM poate sa ceara, in masura in care considera necesar, avizul autoritatilor competente.
Pentru a aprecia daca o marca contine ecusoane, embleme, blazoane, semne heraldice, altele decat cele avute in vedere de art. 6 ter din Conventia de la Paris — Conventia pentru protectia proprietatii industriale din 20 martie 1883, Paris, asa cum a fost revizuita si modificata, ratificata de Romania prin Decretul nr. 1.177/1968, OSIM solicita avizul autoritatilor competente.
Protectia marcii si cadrul ei juridic sunt reglementate de HG 1134/2010
Definitie Marca
Dreptul Proprietatii Intelectuale si IndustrialeDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
52 useri online

Useri autentificati: