DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Furt telefoane din magazin, Consecinte?

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Bacau
Data: 01-06-2013

Titlu/Subiect: Furt telefoane din magazin, Consecinte?
Buna ziua! 1.Pe la sf. lunii noiembrie am luat furat de la un magazin de electrocasnice si it 5 telefoane mobile, pe care dupa 2 luni le/am valorificat pe internet. Prin luna Aprilie am mers la un supermarket cunoscut unde am luat 2 produse alimentare in val de 39 lei in afare cumparaturilor facute,am fost oprit de agentii de paza am recunoscut fapta am achiata integral produsele dar au chemat politia si mi/au luat o declaratie in care am recunoscut totul la care au atasat bonul de casa cu achitarea respectivelor produse.A fost luata si o declaratie sefului de magazin care a spus ca nu mai are absolut nici o pretentie asupra mea. Referitor la primul caz au fost solicitate organele de Politie care au ajuns bineinteles la mine, recuperand intre timp telefoanele.Am fost chemat la politie unde am recunoscut totul , angajandu-ma sa inapoiez banii celor care le/am vandut aceste telefoane , lucru pe care l/am si facut , acestia declarad ca nu se vor constitui parte civila,si totodata am declarat ca regret fapta , sunt dispus sa acopar integral prejiudiciul creat in eventualitatea unor pretentii din partea magazinului respectv. Mentionez ca nu am antecedente sau cazierul patat , am 36 de ani , casatorit cu un copil de 3 ani , studii superioare ,dar momentan nu mai am un loc de munca. Va rog din suflet daca imi puteti spune ce consecinte imi pot aduce aceste fapte fara nici un fel de scuza pentru gestul meu si ce as putea face sa nu se ajunga la o condamnare?

carpatina [01-06-2013]
ca romanul nu-i nici unul/ unu-i hot, si toti ca unul/ Romanie, tara mea de dor"... stimate domnule, prin recunoasterea faptelor dv si staruinta de a repara prejudiciile catre persoanele vatamate, reprezinta o circumstanta atenuanta in calculul pedepsei care urmeaza a vi se aplica. Deci, nu veti scapa de pedeapsa. Mult mai multe sanse ati fi avut, daca nu ati fi staruit in continuarea savarsirii de infractiuni, fiindca aceasta reprezinta deja o circumstanta agravanta la calculul pedepsei. Asa ca probabil ca veti primi ceva mai putin decat prevede legea pentru faptele dv, dar reducerea de care veti putea beneficia la calculul pedepsei nu va fi prea consistenta. Nu are absolut nici o relevanta faptul ca aveti un minor de 3 ani in intretinere si nici faptul ca aveti studii superioare. Dimpotriva, aceste doua elemente va agraveaza situatia, fiindca se poate considera ca minorul va "beneficia" de o proasta educatie de la dv, si mai ales daca aveti studii superioare, inseamna ca ati discernamtnul dv a fost 100% si ca ati chibzuit foarte bine cum sa savarsiti faptele dv incat sa va reuseasca fara sa fiti descoperit. Deci, din nou circumstanta agravanta. Veti primi inchisoare cu suspendare. Cat anume, nu putem prooroci.carpatina [01-06-2013]
si o amenda impreuna cu toate cheltuielile de judecata. cazierul va fi de asemenea impodobit cu ceva la activ.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
48 useri online

Useri autentificati: