DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
incredintare minori

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: brasov
Data: 13-04-2013

Titlu/Subiect: incredintare minori
buna ziua,eu sunt casatorit cu o femee cu care nu mai am relatii de nici un fel,in urma cu cnci ani am cunoscuto fata cu care am trait pana acum 3 saptamani,ia a cunoscut pe internet un alt barbat,si nu are servici,impreun avem doua fetite ,cea mare 5 ani ir cea mica are 2 an,am locuit impreuna intr-o camera de camin,proprietate a iei,data de nepotul meu cu act de vanzare-cumparare si urma sai dam banii in rate pe acea camera,nu am luat-o pe numele meu camera deoa ece eu inca nu sunt ivortat de fosta sotie cu care am un baiat de 10 ani. P rolema este ca ea a plecatla mama ei impreuna cu fetele iar pe telefon mau pus pe respins,imi da voie sa le vizitez dar eu cu serviciul in brasov nu pot sa merg tot timpul in sf.gheorghecovasna)si nu vrea sa leaduca sa le ad d ex sambata duminica sa stau si eu cu ele.e anse am sa obtin custodia fetelor,iam spart emailul si am obtinut conersatia ei cu acel barbat,ce ma dernjeaza f tare ca vorbeste cu el pe messenger in prezenta fetelor cu video call.va mutumesc anticipatce este de facut in continuare?

carpatina [13-04-2013]
sa va faceti imediat ordine in viata. Sa va organizati viata in asa fel incat sa nu va mai ganditi la concubina dv. Daca ea refuza sa mai pastreze o relatie cu dv va trebui sa ii respectati dorinta, Este dreptul fiecaruia sa isi croiasca viata cum doreste desigur fara a prejudicia pe altii. In cazul dv, singurul prejudiciu care este clar, este faptul ca ea nu va mai permite sa pastrati legaturile paterne cu fiicele. In acest sens, va trebui sa va adresati instantei cu o cerere in care sa cereti sa vi se acorde prin hotarare judecatoreasca un program de vizitare a minorelor. Dv daca doriti sa vedeti minorele, atunci dv sunteti cel care trebuie sa va deplasati pana la domiciliul minorelor ptr a le vizita, si nu invers. Mama fiicelor dv nu este obligata sa deplaseze cele doua fiice pe drum pana la dv ca sa le vedeti. Va sfatuiesc sa nu mai intrati pe mesengerul concubinei si sa nu-i mai spargeti datele de cont din internet, altfel, riscati o plangere penala din partea ei.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Incredintare minor
Instanta judecatoreasca va hotari, o data cu pronuntarea divortului, caruia dintre parinti vor fi incredintati copiii minori. In acest scop, instanta va asculta parintii si autoritatea tutelara si, tinand seama de interesele copiilor, pe care de asemenea ii va asculta, daca au implinit virsta de zece ani, va hotara, pentru fiecare dintre copii, daca va fi incredintat tatalui sau mamei.

La solutionarea cererilor accesorii divortului, referitoare la incredintarea copiilor minori, obligatia de intretinere si folosirea locuintei, instanta va tine seama si de interesele minorilor.

Parintele divortat, caruia i s-a incredintat copilul, exercita cu privire la acesta drepturile parintesti.

Mai multe detalii privind incredintarea minorilor din casatorie, in cazul divortului, pot fi gasite pe Portalul specializat pe probleme de divort: Avocat-divort.ro: Incredintarea minorilor din casatorie
Definitie Incredintare minor
Dreptul Familiei

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
46 useri online

Useri autentificati: