DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
incalcare prezumtiei de nevinovatie

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: suceava
Data: 29-05-2008

Titlu/Subiect: incalcare prezumtiei de nevinovatie
Proba de sange in vederea stabiliri alcoolemiei nu este mai"stiintifica" decat alte probe,deci poate fii,ca alte probe,gresita, alterata sau cotrafacuta!O simpla declaratie a invinuitului ca nu consuma alcoolnu ar trebui sa o puna pe ganduri pe pe"procuror" Nicuta Carmen mai ales ca stabilirea vinovatiei penale se stabileste pe intunire cele trei elemente contitutiva a unei infractiuni?

carpatina [29-05-2008]
stimabile, procurorul Nicuta Carmen sau oricine ar fi el sau ea , nu este si persoana care a efectuat analiza de sange, ci care a primit-o de-a gata. In baza acestei P R O B E !!! (DOVADA) procurorul isi sprijina parerile sale (de achitare sau de condamnare a invinuitului). Procurorul nu are dreptul de a contesta acest buletin de analiza din momentul in care l-a primit pe masa lui de lucru sau la dosar ci trebuie sa-l trateze ca pe o proba adevarata si stiintifica!. ----In alta ordine de idei, bineinteles ca acel buletin de analiza ar putea fi "contrafacut" cum ziceti dvs, dar pentru a dovedi acest lucru, v-am explicat ieri aici pe site, ce aveti de facut. Va trebui - S E P A R A T !!! - sa faceti o plangere scrisa catre parchet prin care solicitati verificarea acelui buletin de analiza, deoarece... si aratati motivele de ce sa fie verificata veridicatatea acelui buletin de analiza. va trebui sa aratai pe ce probe sa sprijiniti contestarea acelui buletin.-----Deci, dumneata ai competenta si dreptul sa contesti acel buletin, nu procurorul! Chiar daca exista la dosar un milion de declaratii de la un milion de martori care confirma ca dumneata nu ai gustat nici odata alcool, acestea toate au valoarea zero-barat, in fata buletinului de analiza. deci nu declaratiile martorilor, pot inlatura proba aceasta de la judecarea cauzei, ci o alta analaiza care sa conteste analiza considerata "contrafacuta".----Sper ca m-ati inteles. reveniti cu intrebari, daca aveti nelamuriri.carpatina [29-05-2008]
in ce priveste stabilirea vinovatiei "penale" cum o numiti dvs, se face in functie de stabilirea atitudinii de constiinta si vointa a faptuitorului fata de fapta si urmarile ei, cand fapta este savarsita cu intentie sau din culpa. Vinovatia nu este un element constitutiv al infractiunii, ci este latura subiectiva a infractiunii. Daca vorbiti despre "cele trei elemente constitutive ale infractiunii" va referiti probabil la cele trei trasaturi esentiale ale infractiunii: pericolul social, savarsirea cu vinovatie si prevederea faptei de catre legea penala. Deci, intre vinovatie si savarsirea cu vinovatie este o mica-mare diferenta.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Novatie
O conventie prin care partile unui raport juridic obligational sting o obligatie existenta, inlocuind-o cu o noua obligatie.
Definitie Novatie
General, extinsDefinitie Prezumtie
Presupunere facuta de legiuitor sau judecator prin considerarea unui fapt ca existent, dedus din existenta altui fapt, vecin si conex.
Definitie Prezumtie
General, extins

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
46 useri online

Useri autentificati: