DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Dosar - Partaj,,recuperare "" creanta""

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Galati
Data: 16-08-2010

Titlu/Subiect: Dosar - Partaj,,recuperare "" creanta""
Sanse de cistig "" dreptate "" in Instanta,,fara avocat si fara bani pt T J T ?? -1. am 60 - 70 % din probe posibile -2. Nu am avocat,,deci ma apar singur,nefiind in domeniu -3.Din primele cinci Incheieri sedinta,,- doua contin - greseli/erori importante//substantiale - din NECITIRE DOSAR,, si asta cind dosarul era subtire = sub 50 pag,,dar acum - ca are peste 230 pag ??? -4). partaj nedrept,pierdut = eu 45 ca Parat,,Ea/Reclamanta 55% si ce am facut = m-am plimbat la usile lor de 30 ori,,12 sedinte judecata,, pt zero= timp,bani,nopti nedormite,,griji,,nervi??? -5). multa,,multa prostie - exemplu - pierdem min 6 luni pt "" audiere martori ""= 01 april - 01.nov pt a obtine cuvintele = din cite stiu//din cite i-mi amintesc adica max 5 - 9 % din total probe,,de ce ?? ca ESTE NEVOIE IN PARTAJ DE PROBA//AUDIEREA MARTORI ,,neavind importanta, cit reprezinta proba martori in total probe- multa prostie 6) stiind ca nu am bani - ma va pune la punct prin =insuficienta timbrare a cererii reconvent= neplata corecta a T J T -ului etc etc. si m-am chinuit UN AN pt 45 % pe care il obtineam si daca - nu ma prezentam DELOC,,poate - 7) DE pct nr 2 - recup creanta ??? sanse??? minime,, mici pt ca trebuie sa cunosc = termeni,expresii,jmecherii,chichite,amanunte f f f importante ""uneori "" - 8)L 303/2004 - art 99 ???Ordon nr 5/2001???..art 210 din Cod familie - furt ???

rora [16-08-2010]
In primul rand, TJT o plateste reclamantul la introducerea actiunii. Paratul poate fi obligat la cheltuieli de judecata incluzand si TJT daca va pierde.Nu iau la rand toate punctele precizate de dvs. Dar un proces se desfasoara dupa o anumita procedura. Daca ati fi angajat un avocat v-ar fi spus, printre altele si ca audierea martorilor este o proba obligatorie, indiferent de ceea ce afirma ei. Cand va aparati singur este necesar sa aveti unele cunostinte in domeniul juridic, altfel ajungeti la concluzii eronate. Probabil ca nu va permiteti, dar, in aceasta situatie va alegeti cu multe, multe, intrebari fara raspuns, timp pierdut-dupa cum ati constatat, nemultumire etc. Durata mare a procesului este data si de lunile de vacanta judecatoreasca. Concluzia, da, puteati sa nu va prezentati- si ati fi luat cunostinta de ceeea ce s-a stabilit prin sentinta daca v-ati prezentat, era nevoie sa cunoasteti "termeni, expresii...amanunte fff importante" asa cum singur ati afirmat, dar nu "uneori", ci permanent.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Familie
Familia are la baza casatoria liber consimtita intre soti.

In Romania statul ocroteste casatoria si familia; el sprijina, prin masuri economice si sociale, dezvoltarea si consolidarea familiei.

Relatiile de familie se bazeaza pe prietenie si afectiune reciproca intre membrii ei, care sunt datori sa-si acorde unul altuia sprijin moral si material.

Familia si relatiile de familie sunt reglementate de Codul Familiei
Definitie Familie
Dreptul FamilieiDefinitie Martor
Persoana care are cunostinta despre vreo fapta sau despre vreo imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului in procesul penal poate fi ascultata in calitate de martor.

Calitatea de martor are intaietate fata de calitatea de aparator, cu privire la faptele si imprejurarile pe care acesta le-a cunoscut inainte de a fi devenit aparator sau reprezentant al vreuneia dintre parti.

Sotul si rudele apropiate ale invinuitului sau inculpatului nu sunt obligate sa depuna ca martori.

Martorul este definit si in Codul de Procedura Penala
Definitie Martor
Drept Procesual PenalDefinitie Partaj
In cazul procesului de divort, cei doi soti pot solicita si efectuarea partajarii bunurilor comune din casatorie, a partajului. Partajul se poate efectua, insa, si dupa ce hotararea de divort ramane definitiva, la solicitarea uneia dintre parti.

Existenta unor drepturi exclusive cu privire la bunuri (imobile si mobile) reprezinta, conform Codului Civil, un scop prioritar. Desi starea de indiviziune se poate sfarsi si prin alte modalitati, partajul ramane calea cea mai folosita pentru iesirea din indiviziune din punctul de vedere al proprietatii.

Mai multe detalii privind partajarea bunurilor comune din casatorie: Partaj divort
Definitie Partaj
Dreptul FamilieiDefinitie Termen
Un eveniment viitor si sigur ca se va produce, care afecteaza fie executarea, fie stingerea unei obligatii
Definitie Termen
General, extins

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
57 useri online

Useri autentificati: