DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Compensare RADET

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Bucuresti
Data: 04-08-2010

Titlu/Subiect: Compensare RADET
Stimata Doamna / Stimat Domn AVOCAT , As avea o mare rugaminte la Dvs cu privire la solutionarea unei probleme pe care eu o am in momentul de fata in cadrul imobilului in care locuiesc Asociatie de proprietari ). Sunt intretinatoarea unei familii monoparentale fiica mea in varsta de 6 ani ),precum si a mamei mele in varsta de 55 ani ,care nu are niciun venit .Salariul meu de incadrare este de 720 RON ,fapt pentru care am recurs la intocmirea dosarului de compensare RADET ,pe care dealtfel l-am depus personal la susnumita . Conform procedurii trebuia ca pe perioada iernii de beneficiere a caldurii furnizate de RADET ) sa am o reducere de 70% la consumul efectiv . Stimatul ex-administrator nu a aplicat intocmai aceasta reducere sunt luni in care s-a omis si luni in care calculatia nu e corecta -fiind unica familie cu compensare din scara ),fapt pt care am refuzat plata cotei de intretinere ,intr-o ultima faza . Actualmente este un alt administrator ginerele fostului ) care ma trimite sa rezolv problema cu ex-administratorul socru ) ,si viceversa . Nu mai am rabdarea necesara ,dat fiind ca suntem in luna august ultima luna de energie calorica fiind martie ) ,sa vad cum sunt plimbata de la "Ana la Caiafa" fara vreo solutionare ,dar cu restanta de o schioapa la avizier . Rog insistent sa ma ajutati cu un sfat in aceasta problema ,eventual chiar in rezolvarea ei .

Carpatina [04-08-2010]
daca actualul administrator va trimite la ex-administrator, atunci dati-l in judecata pe ex-administratoir daca acesta refuza sa va rezolve problema pe cale amiabila. Chemati-l pe ex-administrator in judecata pentru a fi obligat sa calculeze in mod corect taxele aferente consumului caloric al familiei dvs. Nu ar fi rau sa faceti o plangere si la parchet prin care sa aratati ca dvs desi aveti dreptul de a beneficia de 70 procente reducere acesta va obliga sa achitati integral aceste sume, ceea ce va face sa banuiti ca diferenta nu curge la Radet, motiv pentru care solicitati cercetari in a se constata cine a incasat diferentele de bani pe care dvs nu trebuia sa le achitati, dar le-ati achitat fiind obligata in mod nedrept de catre ex-administrator.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Asociatie de proprietari
Forma de asociere autonoma si nonprofit a majoritatii proprietarilor dintr-un condominiu.

Asociatia de proprietari are drept scop administrarea si gestionarea proprietatii comune care, pe langa drepturi, impune obligatii pentru toti proprietarii.

Asociatia de proprietari se infiinteaza prin acordul scris a cel putin jumatate plus unu din numarul proprietarilor apartamentelor si spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta, din cadrul unei cladiri.

Cererea pentru dobandirea personalitatii juridice a asociatiei de proprietari, impreuna cu statutul, acordul de asociere si procesul-verbal al adunarii generale de constituire se depun si se inregistreaza la organul financiar local in a carui raza teritoriala se afla cladirea.

Asociatia de proprietari este definita in Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Definitie Asociatie de proprietari
Drept CivilDefinitie Familie
Familia are la baza casatoria liber consimtita intre soti.

In Romania statul ocroteste casatoria si familia; el sprijina, prin masuri economice si sociale, dezvoltarea si consolidarea familiei.

Relatiile de familie se bazeaza pe prietenie si afectiune reciproca intre membrii ei, care sunt datori sa-si acorde unul altuia sprijin moral si material.

Familia si relatiile de familie sunt reglementate de Codul Familiei
Definitie Familie
Dreptul Familiei

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
13 useri online

Useri autentificati: