DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
caut ajutor juridic

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: buzau,com.sapoca, sat matesti
Data: 04-08-2010

Titlu/Subiect: caut ajutor juridic
Ma numesc Zahiu Stefan,nascut la 14.11.1978 la Buzau , locuiesc la adresa jud.Buzau, com.Sapoca, sat Matesti.Povestea mea este urmatoarea:la 24.02.1999 am fost incorporat in serviciul militar, in luna August am facut colica apendiculara, unitatea m-a trimis la Spitalul militar Focsani, m-a internat pentru operatia de apendicita.In timpul interventiei chirurgicale am simtit pe viu toata operatia, postoperator am avut dureri de cap, abdominale si la baza gatului stanga. M-au externat, iar cand am ajuns la unitateBuzau- Jandarmi) aveam piciorul drept umflat din zona inghinala pana in talpa, si dureri insuportabile.M-au tinut 2 luni la infirmierie fara tratament, starea mea era aceeasi, nu puteam sa mergdureri.Superiorii m-au bagat in serviciu Garda, desi stiau ca nu am voie la interventii militare.Dupa o luna, am refuzat Garda, am chemat medicul unitatii,si in fata superiorului mi-am aratat piciorul umflat, si am cerut sa ma trimeata la spital pentru consult, evaluare,tratament si ce se va putea faca in aceea situatie.Au luat decizia de-a ma trimite la Spitalul Militar Central Bucuresti, m-au internat in 04.11.1999, si dupa cateva zile de investigatii, tratament, dr.Tintoiu mi-a spus "ca este prea tarzi".Am fost externat si lasat la vatra cu diagnosticulTROMBOFLEBITA PROFUNDA PICIOR DREPT. .Livretul militar l-am putut ridica in luna octombrie 2003,dupa multe vizite si intrebari de ce nu-l pot ridica mai repede, fara a se consemna internarea si operatia de la Spitalul Militar Focsani.Ce mai este suspect este faptul ca Biletul de iesire din Spitalul Militar bucuresti, este trecuta operatia de apendicectomie in luna august 1998 ssi fara sa precizeze cine m-a operat si unde.Sanatatea mea s-a alterat de la an la an, deoarece mi-au aparut vaarice suprapubiene-subombilicale, varice cu diametru 1-3-4 cm.inghinal dreapta, tratamentulclexane, detralex, trombostop), analizeleinr, proteinaC,S, factor V),consulturile medici, Doppler, ma costa foarte mult, nu sunt gratuite, dureza cat voi traifara tratament se face embolie pulmonara),si nu am voie nici cea ma mica interventie chirurgicala.CINE ESTE VINOVAT?Va rog ajutati-ma sa imi castig drepturile, pentru ca viata mea este un calvar din 1999. Va multumesc Zahiu Stefan, nr.tel.0786128989, Buzau

Carpatina [04-08-2010]
mai intai va dorim insanatosire grabnica si multa putere sa indurati calvarul pe care aveti de purtat inca o vreme. Din cele relatatae de dvs se pare ca ar fi trebui inca de atunci din 1999 facuta plangere penala pentru neglijenta in serviciu impotriva medicilor. Nu stiu acuma ce s-ar mai putea face, fiindca sunt atatia ani care au trecut, timp in care multe probe s-au deteriorat, au disparut, dupa chiar dvs insusi ati aratat mai sus, ceea ce va face greu sau aproape imposibil de reconstituit ce anume concret s-a intamplat in acel moment al operatiei. Am convingerea ca dvs bolnav fiind si in cazarma sau in spital nu ati avut posibilitatea de a face plangerea penala insa familia dvs care desigur sa luat la cunostinta de starea dvs, putea sa o faca de indata. Va sfatuiesc sa mergeti la parchet si sa cereti audienta la un procuror de serviciu caruia sa-i explicati toata povestea dvs si eventual sa aveti asupra dvs si o plangere in scris care sa i-o inmanati in cazul ca acesta nu va avea timp sa va asculte in detaliu. El va va putea spune daca se mai poate face ceva sau ce anume. Va doresc din suflet sa aveti bafta si multa sanatate.Carpatina [04-08-2010]
va sfatuiesc de asemenea, in cazul ca nici un procuror nu are timp sa discute cu dvs, sa faceti o cerere catre judecatorie prin care rugati sa vi se acorde un avocat din oficiu specializat pe drept penal, care sa va ajute in solutionarea unei probleme legate de o cauza penala privind neglijenta in serviciu a unor medici care v-au operat necorpesunzator in anul 19999 pentru care si astazi ati ramas cu infirmitate.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Interventie
Oricine are interes poate interveni intr-o pricina ce se urmeaza intre alte persoane. Interventia este in interes propriu cand cel care intervine invoca un drept al sau. Ea este in interesul uneia din parti cand sprijina numai apararea acesteia.

Cererea de interventie in interes propriu va fi facuta in forma prevazuta pentru cererea de chemare in judecata. Ea se poate face numai in fata primei instante si inainte de inchiderea dezbaterilor. Cu invoirea partilor, interventia in interes propriu se poate face si in instanta de apel.

Cererea de interventie in interesul uneia din parti se poate face chiar inaintea instantei de recurs.

Dupa ascultarea partilor si a celui care intervine, instanta va hotari asupra incuviintarii in principiu a interventiei. Incheierea nu se poate ataca decat o data cu fondul. Dupa incuviintarea in principiu, instanta va dispune comunicarea interventiei si, in cazurile in care intampinarea este obligatorie, va soroci termenul in care aceasta va trebui depusa.

Cererea de interventie este reglementata de Codul de Procedura Civila al Romaniei
Definitie Interventie
Drept Procesual Civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
79 useri online

Useri autentificati: