DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
PLANGERE PENALA

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: bucuresti
Data: 30-06-2010

Titlu/Subiect: PLANGERE PENALA
Doi politisti intervin intr-o altercatie fizica ce avea loc intre un barbat si o femeie in interiorul unui autoturism ,pe un drum public.Atat barbatul cat si femeia se aflau in stare de ebrietate.O salveaza pe femeie care se afla in stare iminenta de pericol si care striga dupa ajutor .In momentul producerii interventiei, femeia acuza arsuri de spay lacrimogen la nivelul ochilor, iar barbatul prezenta urme de sange pe fata.Barbatul "torpilat" loveste cu piciorul la nivelul toracelui unul din politisti si incearca sa fuga cu autoturismul proprietate personala.Este oprit de catre politisti luindu-i-se cheile de la masina.Barbatul coboara nervos din masina ,incepe sa injure politistii si se indreapta amenintator spre unul dintre ei .Celalalt politist intervine si cu ajutorul colegului il imobilizeaza pe barbatul agresiv la nivelul solului cu ambele maini la spate.Imediat dupa aceasta, solicita telefonic prezenta colegilor de la Politia Rutiera la locul faptei.Desi barbatul violent ,cat si femeia, au solicitat sa fie lasati sa plece pe motiv ca sunt prieteni si ca se vor impaca a doua zi, se lovesc de refuzul celor doi politisti.La sosirea celor de la Politia Rutiera le este prezentat evenimentul.Femeia care fusese agresata este recunoscuta de catre unul dintre "rutieristi " ca fiind o persoana care creaza scandal mai mereu si aceasta sare sa-l bata pe respectivul "rutierist", drept pentru care este incatusata si introdusa in autoturismul Politiei Rutiere. Barbatul agresiv este intrebat de catre "RUTIERISTI " daca a consumat bauturi alcoolice ,iar acesta recunoaste verbal si ulterior in scris) faptul ca a condus un autovehicul pe drumurile publice in stare de ebrietate.Cei de la Politia Rutiera nu fac altceva decat sa cheme o ambulanta pentru a ingriji barbatul,ambulanta cu care de altfel acesta pleaca la spital.Conform marturiei doctorului de garda nimeni nu a solicitat recoltarea de probe biologice. A doua zi dimineata la prima ora barbatul nostru face o reclamatie prin care acuza politistii ca l-ar fi batut si aduce un certificat medico-legal in care sunt prevazute arsuri provocate de spray lacrimogen si diferite echimoze ,cu ingrijire 7 zile. Dupa cateva zile face si o plangere penala la adresa celor doi politisti lovire si alte violente,purtare abuziva). Ce solutii ar fi in aceasta cauza ???

avocatPetre [30-06-2010]
depinde cine intreaba si ce se urmareste.. in ce sector sau intaplat aceste evenimente?delpiero2014 [30-06-2010]
Intreaba unul dintre politistii reclamati .Din informatiile obtinute prin mijloace specifice ,petitionarul urmareste sa obtina o suma de bani ca sa-si retraga plangerea si sa se razbune astfel pe cei care au vrut sa-l "infunde".Nu are importanta sectorul.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Interventie
Oricine are interes poate interveni intr-o pricina ce se urmeaza intre alte persoane. Interventia este in interes propriu cand cel care intervine invoca un drept al sau. Ea este in interesul uneia din parti cand sprijina numai apararea acesteia.

Cererea de interventie in interes propriu va fi facuta in forma prevazuta pentru cererea de chemare in judecata. Ea se poate face numai in fata primei instante si inainte de inchiderea dezbaterilor. Cu invoirea partilor, interventia in interes propriu se poate face si in instanta de apel.

Cererea de interventie in interesul uneia din parti se poate face chiar inaintea instantei de recurs.

Dupa ascultarea partilor si a celui care intervine, instanta va hotari asupra incuviintarii in principiu a interventiei. Incheierea nu se poate ataca decat o data cu fondul. Dupa incuviintarea in principiu, instanta va dispune comunicarea interventiei si, in cazurile in care intampinarea este obligatorie, va soroci termenul in care aceasta va trebui depusa.

Cererea de interventie este reglementata de Codul de Procedura Civila al Romaniei
Definitie Interventie
Drept Procesual Civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
40 useri online

Useri autentificati: