DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
refuz despagubire rca din partea carpatica asig sa

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: campulung
Data: 23-06-2010

Titlu/Subiect: refuz despagubire rca din partea carpatica asig sa
buna seara! numele meu este radu florin ionut,campulung-arges,str.cpt.ion becleanu,nr-4. in data de 23mai 2010 autoturismul proprietate personala marca opel a suferit o avarie in urma unui accident de circulatie.mentionez ca am documente care ma indreptateste ca sc carpatica asig sa ma despagubeasca prin reparatia masinii.documentele de care dispun sunt:proces-verbal de la politie in care se specifica retinerea permisului pe 60 de zilevinovatului)ptr.neacordare de prioritate,declaratiile celor doi soferi date in fata organelor de politie prin care vinovatul arata ca i-si asuma vina,autorizatiile e reparatie a celor doua vehicule,rezultatele alcotest. cu toate aceste documente sc carpatica sa refuza sa-mi aprobe dosarul de dauna afirmand:accidentul s-a produs in alte conditii decat cele declarate de cei doi conducatori auto"motivu-l aflandu-l ulterior verbal si anume ca auto marca matizvinovatul)nu a suferit suficiente avarii care sa edifice pe deplin avariile autoturismului opel.am facut sesizare la csa,opc-nu am primit nici un raspuns din partea acestora. mentionez ca astazi 22 iunie 2010 dupa 29 de zile am sunat la carpatica sibiu i-ar un domn functionar de acolo mi-a spus ca dosarul este respinsmotivul nu al stiu?pe ce s-au bazat?)si la indicatia dumnealui mi-a spus sa fac o cerere in care sa solicit reanalizarea dosarului,si un accept din partea mea ca as fi de acord cu despagubirea amiabila adica ca la piata la mica intelegere.eu am facut un calcul proforma)estimativa la un service autorizat avand sistemul audatex,prejudiciul ridicanduse la aprox.6300,00roni intrbari: 1.cum sa procedez pentru a-mi repara masina? 2.fac cererea,scriu ca sant de acord cu plata cazand de acord ambele parti 3.ce ar putea ascunde aceasta cerere din partea mea si ce repercursiuni va avea? 4.care vor fi urmatorii pasi. in speranta ca raspunsul va veniicat mai repede,va multumesc. cu stima si consideratie radu florin ionut,campulung

avocatPetre [23-06-2010]
domnul Ionut, numai puneti carul inaintea boilor cumse zice in popor.. vedeti concret inc e consta despagubirea pe cale amiabila si daca va convine semnati, daca nu..nu! eu stiu ca in general asigurile obisnuiesc sa plateasca de 3 ori respectivele daune asa ca, in opinia mea, ce calcule estimative ati facut dvs s-ar putea ca acela sa fie acoperite de ceea ce va da asiguratorul.. hai, nu va mai speriati degeaba si vedeti la fata loculuic e si cum..daca e ceva naspa nu semnati si gataNu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Marca
Reprezinta un semn susceptibil de reprezentare grafica.
Poate constitui o marca orice semn susceptibil de reprezentare grafica, conform art. 2 din lege.
Prin semne cu inalta valoare simbolica, in sensul art. 5 alin. (1) lit. m) din lege, se intelege: simboluri religioase, simboluri sau embleme apartinand unor societati sau fundatii de caritate, simboluri apartinand unor asociatii culturale cu scop educativ, numele unor personalitati istorice importante.
Pentru a aprecia daca o marca contine semne cu inalta valoare simbolica, in special un simbol religios, OSIM poate sa ceara, in masura in care considera necesar, avizul autoritatilor competente.
Pentru a aprecia daca o marca contine ecusoane, embleme, blazoane, semne heraldice, altele decat cele avute in vedere de art. 6 ter din Conventia de la Paris Conventia pentru protectia proprietatii industriale din 20 martie 1883, Paris, asa cum a fost revizuita si modificata, ratificata de Romania prin Decretul nr. 1.177/1968, OSIM solicita avizul autoritatilor competente.
Protectia marcii si cadrul ei juridic sunt reglementate de HG 1134/2010
Definitie Marca
Dreptul Proprietatii Intelectuale si IndustrialeDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati: