DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
ziua

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Ocna-Mures
Data: 05-06-2010

Titlu/Subiect: Buna ziua
Buna ziua am o problema foarte mare lucrez la o societate de mobila seful meu m-a angajat pe negru a zis sa nu zic la nimeni ca sunt pe negru sunt sofer la firma aceeia iar salariul il primesc tot in rate nu cum se da normal. Sunt sofer pe masina si am luat o amenda pe numele meu din cauza sefului meu care stia ca e expirat ITP-ul asa zisa verificare eu nu am stiut pentru ca mereu tine la el actele nu ma puteam uita ma punea pe drum fara sa stiu ce ma paste ... am luat o amenda a zis ca mi-o plateste acuma de o luna tot timpu ma amana ca acuma nu poate iar amenda o sa intre la impozit va rog frumos sa imi spuneti ce pot face in cazul asta ca nu mai pot m-am inscris si la scoala de agenti iar daca am amenda nu pot sa imi continuu dosaru. Ce as putea face in cazul asta pot sa cer daune pe cale amiabila sau cum pot rezolva aceasta situatie ??? va multumesc anticipat astept sa imi raspundeti referitor la problema mea.

carpatina [05-06-2010]
cred ca va trebui sa luati taurul de coarne: adica sa riscati pentru a vi se face dreptate. Atitudinea sefului dvs este vadit de rea-credinta si nu am nici o indoiala ca nu veti mai vedea bani de la el. Faceti o plangere la Tribunal sectia de probleme de munca si aratati ca sunteti angajatul firmei respective prin care seful v-a tot promis ca va face contractul de munca, si inca nu l-a facut. Apoi aratati ca deocamdata luzcrati practic la negru, fiindca aveti nevoie de bani, desi nu asta a fost intelegerea cu seful. Dv tot asteptati sa vi se incheie contractul de angajare si seful il tergiverseaza. In alta ordine de idei, mai aratati instantei faptul ca in timpul efectuarii serviciului ca sofer la aceasta firma, ati fost prins in trafic de un echipaj de politie care a constatat ca nu masina firmei nu are ITP-ul in ordine, motiv pentru care mi s-a aplicat o amenda. Cu privire la acest ITP, seful de asemenea mi-a spus ca el il va rezo÷va si ca sa circul asa cu masina, ca daca este vreo problema, el o rezolva. Acuma am primit o amenda pe numele din cauza ITP-ului masinii si seful nu vrea sa plateasca banii pentru amenda si nici sa incheie contractul de angajare si nici sa mai imi plateasca banii pentru munca prestata. Va rog respectuos onorata instanta sa-l obligati firma prin reprezentantul ei legal, numele sefului...prenumele...adresa firmei.... sa fie obligata sa imi incheie contractul de angajare fiindca eu lucrez incepand cu data de ..., sa imi plateasca salariile in mod corect in suma de ... lei cat am convenit la scadenta si nu in rate cum procedeaza actual seful firmei si sa obligati firma sa imi restituie suma cu care eu am achitat o amenda produsa din vina exyclusiva a foirmei si a sefului ei.carpatina [05-06-2010]
cam aceste detalii sa contina actiunea dvs impotriva firmei si a sefului. In judecata veti chema firma, si nu direct pe sef.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Amenda
Sanctiune penala, administrativa, civila ... samd, ce consta in plata unei sume de bani, aplicata in urma incalcarii unei norme legale.
Definitie Amenda
General, extinsDefinitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept Civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati: