DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
membrii comisiei teritoriale pt recensamantul popo

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: slobozia conachi
Data: 09-04-2010
membrii comisiei teritoriale pt recensamantul popolatiei si al locuintei , cf anexei nr. 1 a hg 1502/2009 beneficiaza de indemnizatie ? daca da va rof spuneti-mi cate zile sunt pontati si cat e indemnizatia pe zi .Va multumesc !

rora [09-04-2010]
ART. 9 1) Personalul de recensamânt este format din recenzori, recenzori-șefi, responsabili de circumscripții urbane, recenzori pentru recensamântul de proba, recenzori pentru ancheta de control. 2) Personalul prevazut la alin. 1) este selectat din rândul personalului din primarii, al personalului didactic, al specialiștilor în economie, informatica și în alte domenii, precum și din rândul pensionarilor, studenților și al altor persoane, având cel puțin studii medii. 3) Pentru efectuarea în bune condiții a recensamântului și pentru a nu se perturba procesul de învațamânt, Ministerul Educației, Cercetarii și Inovarii și Comisia centrala pentru recensamântul populației și al locuințelor stabilesc de comun acord vacanța școlara în perioada de efectuare a recensamântului. ART. 10 1) Personalul prevazut la art. 9 alin. 1), precum și specialiștii din secretariatele tehnice organizate potrivit prevederilor art. 8 alin 2) din Ordonanța Guvernului nr. 36/2007, aprobata cu modificari prin Legea nr. 5/2008, care aparțin administrației publice locale și cei ai serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor și ale celorlalte organe de specialitate a administrației publice centrale sunt scutiți de toate sarcinile care le revin la unitațile unde sunt încadrați și beneficiaza de toate drepturile salariale, potrivit legii, pe întreaga perioada de participare la lucrarile de recensamânt. 2) Persoanele prevazute la art. 9 alin. 1) primesc pentru activitatea depusa, pe lânga drepturile salariale, o indemnizație bruta pe zi de activitate, dupa cum urmeaza: a) responsabilii de circumscripții urbane - 50 lei pe zi de activitate și lucreaza 21 de zile calendaristice b) recenzorii-șefi - 50 lei pe zi de activitate și lucreaza 18 zile calendaristice c) recenzorii - 50 lei pe zi de activitate și lucreaza 15 zile calendaristice d) recenzorii care efectueaza recensamântul de proba - 50 lei pe zi de activitate și lucreaza 15 zile calendaristice e) recenzorii care vor efectua ancheta de control - 50 lei pe zi și lucreaza 15 zile calendaristice. 3) Prin zi de activitate se înțelege munca desfașurata pe parcursul unei zile calendaristice, indiferent de numarul orelor prestate, dar nu mai puțin de 6 ore pe zi. 4) Indemnizația prevazuta la alin. 2) se acorda într-o singura tranșa, la terminarea lucrarilor. Veniturile din indemnizațiile prevazute la alin. 2) se impoziteaza conform Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile și completarile ulterioare. 5) Plata indemnizațiilor prevazute la alin. 2) se face din bugetul Ministerului Administrației și Internelor pentru organizarea recensamântului populației și al locuințelor din România din anul 2011, prin bugetele instituțiilor prefectului.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publice


Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
68 useri online

Useri autentificati: