DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
credit exigibil cesionat

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Bucuresti
Data: 17-03-2010

Titlu/Subiect: credit exigibil cesionat
am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca in 2007. anul trecut, din cauza unor probleme, nu am reusit sa achit cateva rate, dar pe care le-am achitat in august, impreuna cu toate dobanzile penalizatoare si, de atunci sunt la zi cu platile. in februarie m-a contactat de la suport colect o dra care mi-a spus ca am fost cesionata catre ei si ca a fost declarat creditul exigibil si eu trebuie in decurs de un an sa platesc tot creditul. in contractul meu cu bcr nu scrie absolut nicaieri cand este declarat creditul exigibil si cand trebuie platit anticipat si nici ca, in cazul in care sunt cesionata, firma de recuperari ar putea schimba vreo clauza din contract, iar acest lucru l-am citit si in OUG 174/2008. si mai suspect este faptul ca, au spus cei de la suport colect ca trebuie sa trimit eu prin posta o cerere prin care sa ii rog sa-mi aprobe o perioada de un an in care sa le dau suma de 40000euro, daca nu sa-mi ia casa... acest lucru nu vor sa mi-l trimita in scris, mi-l comunica doar la telefon sau fata in fata. au dreptul sa-mi ceara banii astia cu 22 de ani mai repede? sau sa-mi ia casa? Va multumesc tare mult!

mariutza [17-03-2010]
Teoretic nu au voie... dar trebuie vazut neaparat contractul pe care il aveti si sa solicitati bancii scadentarul... [si nu in ultimul rand, incercati ca contactati un avocat, astfel incat discutiile dintre dvs. si firma de recuperare sa fie facute prin intermediul acestuia]carpatina [17-03-2010]
Scrieti firmei de recuperari creante urmatoarele: ca avand in vedere 1. prevederile Legii nr.99/1999 art.63 care prevede la CAPITOLUL 5 privind Executarea garantiilor reale ca "creditorul nu poate tulbura ordinea publica, nici nu poate face uz de forta fizica sau de orice alt tip de intimidare asupra persoanei debitorului " 2. prevederile Codului penal art.371 privind tulburarea ordinii si linistii publice 3. prevederile Legii nr.61/1991 republicata Art. 2. , va vedeti pusa in situatia sa va adresati organelor de cercetare penala, pentru faptul ca firma de recuperari creante s-a constituit in grup infractional in scopul de a produce acte si fapte de natura sa tulbure ordinea si linistea publica, de natura sa va lezeze demnitatea si onoarea prin amenintarile efectuate telefonic impotriva dvs. Sa-i vedem apoi ce-or sa zica, cand o sa le dati cu legile in cap: incepand de la Constitutie care garanteaza respectarea ordinii publice ca valoare sociala si apoi cu legea organica Codul penal care apara aceasta valoare sociala, si apoi cu legea 61/91 si legea 99/99, vor fi asezati pe scaunel cei de la firma de recueprari creante, incat am convingerea ca va vor lasa in pace. Daca mai indrazneste inca o data sa va tulbure, faceti o plangere la parchet.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Contract
Acordul intre doua sau mai multe persoane, pentru a constitui sau a stinge intre dansii raporturi juridice (art. 942 Codul civil).
Definitie Contract
Drept CivilDefinitie Ipoteca
O garantie reala ce are ca obiect bunuri imobile, ce raman in patrimoniul debitorului; lucrul mobil ce face obiectul contractului de gaj.
Definitie Ipoteca
Drept Civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
83 useri online

Useri autentificati: