DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
ma poate da afara de la servici?

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: bucuresti
Data: 17-03-2010

Titlu/Subiect: ma poate da afara de la servici?
Buna ziua!Am fost angajata la o firma de pariuri din bucuresti si in prezent sunt in concediu de ingrijire copil.Pe data de 5 mai copilul meu va face 2 ani si va trebui sa ma intorc la munca,numai ca nu mai doreste sa ma primeasca inapoi......are dreptul?Va voi spune mai pe larg:La aproape o luna dupa ce şi-a īnchis porţile din cauza unor impozite catre stat, firma respectiva şi-a reluat activitatea dar sub alta denumire. Agenţiile de pariuri sportive funcţioneaza acum sub numele de ,,........." iar firma care deţine drepturile de funcţionare este "......." SRL din Bucureşti. Patronatatul firmei"....." a īncercat sa funcţioneze tot sub vechea denumire īnsa Ministerul Finanţelor nu le-a mai acordat licenţa. Sīnt aceaşi patroni care au fost şi la firma "......". Singurul lucru care s-a schimbat este denumirea pentru ca nu s-a mai putut funcţiona pe vechea denumire. Īn scurt timp se vor monta şi noile sigle şi se vor redeschide şi celelalte sedii.

yellowrose [17-03-2010]
In primul rand este gresita afirmatia dvs. "am fost angajata". Caci in cazul indemnizatiei pt. cresterea copilului contractul individual de munca este suspendat, nu incetat..... deci dvs. INCA SUNTETI SALARIATA societatii respective! In al 2-lea rand angajatorul este obligat sa va primeasca la munca, dar daca nu mai sunt conditii in care sa va continuati activitatea, va poate da in somaj in zilele ce umreaza dupa reintoarcerea dvs. la serviciu. Dvs. va trebui sa va prezentati la serviciu a doua zi dupa ce copilasul va implini varsta de 2 ani, adica data de 06.05.2010. P.S. Cumva este vorba de cunoscuta casa de pariuri ASTRA SPORT BETS?!?ruxy ruxandra [17-03-2010]
va multumesc pentru raspuns.Da,este vorba de renumita firma de pariuri Astra sport bets.Ma deranjeaza pentru ca am muncit pentru ei 8 ani si isi bat joc de oameni.Ma simt neputincioasa ca nu le pot face nimic,ca nu ii pot obliga sa ma primeasca cu toate ca am acest drep si cu toate ca stiu ca patronii sunt aceiasi,angajatii sunt aceiasi,locatiile firmelor sunt aceleasi doar ca nu pot demonstra ca Astra sport bets si Casa Pariurilor sunt una sia aceiasi firma la care am fost angajata eu si la care ar fi trebuit sa ma intorc.Va multumesc inca o data pentru rasuns.....Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Patronat
Patronatele sunt organizatii ale patronilor, autonome, fara caracter politic, infiintate ca persoane juridice de drept privat, fara scop patrimonial.

Patronatele sunt constituite pe activitati economice si organizate pe sectiuni, diviziuni, ramuri si la nivel national. Un numar de cel putin 15 persoane juridice inmatriculate sau persoane fizice autorizate potrivit legii poate constitui un patronat.

Se pot constitui patronate si cu un numar de cel putin 5 membri in ramurile in care acestia detin peste 70% din volumul productiei. Patronatele isi pot constitui structuri organizatorice teritoriale proprii, cu sau fara personalitate juridica. Structurile organizatorice teritoriale fara personalitate juridica isi desfasoara activitatea in baza statutului patronatului din care fac parte.

Patronatul este definit in Legea nr. 356/2001, legea patronatelor
Definitie Patronat
Drept Comercial

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
30 useri online

Useri autentificati: