DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Accident auto

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Onesti
Data: 16-03-2010

Titlu/Subiect: Accident auto
Pe data de 7.12.2009 am fost implicata intr-un accident rutier.Intorcandu-ma de la serviciu...eu eram pe banda mea de mers,cand fara sa imi dau prea mult seama ce se intampla un individ a intrat pe contrasens si m-a izbit frontal.La locul faptei au aparut in foarte scurt timp un echipaj al politiei si o ambulanta.Eu si colega mea am fost transportate la Spitalul judenetan Galati, respectiv soferul celuillant autovehicol.Acolo sau recoltat probe de sange atat mieBalan Mariana autovehicol BC 16 PMV) cat si celuilalt conducator auto Dinu Ion autovehicol B 65 RBO).Dupa venirea analizelor de la sange reiese ca soferul autovehicolului B 65 RBO consumase bauturi aloclice.In urmatoarele zile m-am prezentat la firma de asigurari unde vinovatul platise RCA-ul.Am prezentat actele nesesare.Sa facut evaluarea masini mele,costatandu-se dauna totala,si urma sa primesc epava si 75% diferenta de bani.Mi s-a mai cerut o hartie de la parchet "inceperea sau neinceperea urmariri penale pe care am prezentat-o ulterior,dupa prezentarea acesetei ultimu harticredeam k o sa im primesc in sfarsit cei 75%,dar se pare k mai am nevoie de o alta hartie de la politie.Intrebarile mele sunt:Daca politia afost la locul faptei si a constata cine este vinovatul de ce asigurarea nu ma despagubeste,rezultatul alcolemiei scoate iar in evidenta cine este vinovat de producerea accidentului.De ce trebuie sa astept ca acest indivit sa fie judecat penal pentru ca eu sa imi preimesc dreptul??????E adevarat omul a consumat alcool dar are asigurare.......si asta ar trebui sa isi faca treaba...Astept niste raspunsuri,cum se procedeaza......de ce dureaza atat timp...???!!!VA MULTMESC!

carpatina [16-03-2010]
in primul rand politia face numai cercetari. Parchetul dispune in baza acestor cercetari daca se va incepe sau nu urmarirea penala. daca s-a dispus inceperea urmaririi penale, atunci INSTANTA este cea care poate constata si stabili gradul de vinovatie al faptasului si sanctionarea, pedepsirea acestuia. Actele politiei si actele parchetului nu pot fi supuse executarii, ci acestea sunt trimise instantei care pronunta o hotarare judecatoreasca. Hotararea judecatoreasca este actul de care aveti dvs nevoie pentru a putea cere executarea sumei de la asigurarea respectiva. pana veti obtine hotararea ca fiind definitiva si irevocabila mai dureaza un pic, poate chiar si un an de zile - am pus in calcul si faptul ca partile din proces vor ataca prima hotarare cu apel sau recurs si atunci aceste cai de atac vor prelungi starea de judecata pana la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii judecatoresti. Asa ca Rabdare si tutun, ca Dumnezeu cu toti e bun.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publice


Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
58 useri online

Useri autentificati: