DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
gradinita privata-probleme

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: CONSTANTA
Data: 16-03-2010

Titlu/Subiect: gradinita privata-probleme
Buna ziua,am o problema cu o gradinita privata: pana la data de 3 martie inclusiv am avut copilul la o gradinita privata unde plateam la sfarsitul lunii pentru luna urmatoare suma de 350 ron taxa de scolarizare si 250 ron pentru masa catering) de 3-4 luni copilul meu este mai tot timpul bolnav pentru ca nu sunt controlati la intrarea in gradinita ci mai tarziu peste o ora, doua, nu stiu exact din acest motiv copilul meu facea tot felul de infectii pe scurt nu erau controlati la timp pentru a nu imbolnavii si ceilalti copii in final am luat decizia de a nu-l mai duce la acea gradinita si cum am platit pe 28 februarie pentru martie , vreau banii inapoi cand le-am cerut banii mi s-a spus ca o sa-mi dea la sfarsitul lunii martie, dar mai putin taxa de scolarizare pentru ca a fost la gradinita 3 zile din luna martie pe scurt platesc taxa de scolarizare de 350 ron pentru 3 zile. Va rog sa-mi spuneti daca este "corect" si daca pot sa-i dau in judecata.Specific ca nu mi s-a dat decat o data factura pentru banii platiti, dar am martori si probe fotografii de la petreceri organizate la gradinita) ca baiatul meu a frecventat gradinita in aceasta perioada.In legea 263/2007 la art.10, alin.2) se sfecifica ca "Contributia lunara de intretinere datorata de parinti pentru serviciile furnizate pentru un copil se determina in functie de numarul de zile in care copilul frecventeaza cresa".Este valabil si pentru gradinitele/cresele private? Va multumesc anticipat! Madalina Olteanu.

carpatina [16-03-2010]
dati linistita in judecata. Luati-va un avocat si am convingerea ca veti avea succes impotriva gradiniti. Sa aduceti dovezi ca intr-o perioada scurta de timp copilul dvs a suferit mai multe infectii in timp ce a frecventat gradinita. Cereti instantei sa oblige gradinita sa va dea banii inapoi pentru zilele pe care copilul nu a frecventat gradinita din cauza bolilor cat si pentru zilele in care nu ati mai trimis copilul la gradinita, si ati platit suma de 350 de lei ca plata nedatorata. Aratati ca sunteti de acord ca din suma de 350 de lei sa fie retinute cele 3 zile, dar diferenta doriti sa vi se restituie de catre gradinita. Daca aveti dovezi certe ca din cauza la supravegherea insuficienta si necompetenta a personalului din gradinita vi s-a imbolnavit copilul, veti putea eventual sa cereti chiar si daune-interese pentru ca acestia nu si-au respectat obligatiile contractuale asumate, printre care si acelea ca asigura copilului supraveghere calificata si ca raspunde pentru daune pricinuite din vina lor.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Martor
Persoana care are cunostinta despre vreo fapta sau despre vreo imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului in procesul penal poate fi ascultata in calitate de martor.

Calitatea de martor are intaietate fata de calitatea de aparator, cu privire la faptele si imprejurarile pe care acesta le-a cunoscut inainte de a fi devenit aparator sau reprezentant al vreuneia dintre parti.

Sotul si rudele apropiate ale invinuitului sau inculpatului nu sunt obligate sa depuna ca martori.

Martorul este definit si in Codul de Procedura Penala
Definitie Martor
Drept Procesual Penal

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
70 useri online

Useri autentificati: