DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
am nevoie de ajutorul DV

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: mures
Data: 10-03-2010

Titlu/Subiect: am nevoie de ajutorul DV
SUNT IN DIVORT AM O FETITA DE 8 ANI ASTEPT DECIZIA DE O LUNA. AZTAZI 9 MARTIE MA SUNAT AVOCATUL CA AM PIERDUT CUSTODIA FETITEI !!!TATAL NU ARE GRIJA DE FETITA FINDCA LUCREAZA NUMAI NOAPTEA DE MULTI ANI .SOACRA MEA O INGRIJESTE !!AM INTREBAT AVOCATUL CARE AR FII NEREGULA DE CE NU AM CASTIGAT EU ?TOTUS E MINORA SI FETITA. MI SA SPUS CA DE VREO 2 ANI A APARUT O LEGE CA PARINTELE CARE DETINE O LOCUINTA ARE MAI MULTA POSIBILITATE DE A CASTIGA CUSTODIA .NOI AVEM O GARSONIERA COMUNA CUMPARATA INAINTEA CASATORIEI SI EU MOMENTAN STAU IN CHIRIE .PARTAJUL O SA AVEM IN APRILIE NU SE IA IN CONSIDERARE CA TOTUSI AM STAT IMPREUNA 8 ANI?! VA ROG AJUTATIMA DACA PUTETI MULTUMESC

carpatina [10-03-2010]
va sfatuiesc sa mergeti la arhiva instantei si sa luati dosarul sa il cititi cu luare aminte sa vedeti ce s-a consemnat acolo. Va notati pe o foaie tot ceea ce vedeti ca nu corespunde adevarului si va ganditi cu ce probe, dovezi sa le combateti sau sa le completati etc. Neaparat sa vedeti daca cumva s-a facut vreun interogatoriu pe numele dvs si sa vedeti ce intrebari vi s-au pus si ce raspunsuri ati dat dvs, daca nu cumva ati fost in eroare cand ati raspuns la acele intrebari. De asemenea, sa vedeti daca avocatul dvs i-a facut sotului dvs un interogator si sa vedeti ce intrebari i s-au pus acestuia si ce a raspuns el la interogator, si daca vedeti ca sotul dvs a raspuns ceva mincinos sau eronat la interogator sa va ganditi ce probe, dovezi puteti aduce in contra. Apoi sa vedeti ce s-a consemnat in incheiereile de sedinta de catre instanta. Sa vedeti ce s-a scrsi in ancheta sociala facuta la domciliul sotului si la domciliul dvs. Deci, practic dvs trebuie sa va studiatai dosarul cu de-amanuntul. Sa va luati cu dvs multa rabdare, timp, nervi un pix si multe coli de hartie si sa mergeti de dimineata la arhiva ptr a cere dosarul dvs la studiu. Veti avea nevoie de toate acestea. Avocatul dvs se pare ca nu prea i-a pasat de dvs daca veti castiga sau pierde custodia fetitei. Va trebui probabil sa luptati singura, sa luati taurul de coarne. Veniti mai des pe acest site cu intrebari, si noi va ajutam pas cu pas in tot ceea ce aveti de facut. Va doresc succes sa castigati custodia. Nu uitati: faceti imediat apel impotriva sentintei pronuntate, sa nu pierdeti cumva termenul de apel. Pe avocatul acela va sfatuiesc sa nu il mai angajati. Motivul pe care el vi l-a spus este unul aiurea: nici o instanat nu judeca acordarea custodiei minorului numai in raport de locuinta parintilor. Angajati eventual un alt avocat care sa va ajute in apel, macar sa formuleze motivele de apel, nu neaparat sa va reprezinte si in instanta. Nu uitati sa cereti avocatului sa faceti contract de asistenta judiciara cu avocatul care il angajati, caci numai in baza lui va putea avocatul sa va incaseze.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Casatorie
Numai casatoria incheiata in fata delegatului de stare civila da nastere drepturilor si obligatiilor de soti prevazute in Codul Familiei.

Varsta minima de casatorie este de optsprezece ani. Pentru motive temeinice, minorul care a implinit vārsta de saisprezece ani se poate casatori in temeiul unui aviz medical, cu incuviintarea parintilor sai, ori, dupa caz, a tutorelui si cu autorizarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in a carei raza teritoriala isi are domiciliul.

Casatoria se incheie in fata delegatului de stare civila al Consiliului popular al comunei, orasului, al municipiului sau al sectorului municipiului Bucuresti, in cuprinsul caruia se afla domiciliul sau resedinta oricaruia dintre viitorii soti.

Cei care vor sa se casatoreasca vor face, personal, declaratia de casatorie la serviciul de stare civila la care urmeaza a se incheia casatoria. Daca unul dintre viitorii soti nu se afla in localitatea unde urmeaza a se incheia casatoria, el va putea face declaratia de casatorie in localitatea unde se afla, la serviciul de stare civila, care o va transmite, din oficiu si fara intirziere, serviciului de stare civila competent pentru incheierea casatoriei.
Definitie Casatorie
Dreptul FamilieiDefinitie Partaj
In cazul procesului de divort, cei doi soti pot solicita si efectuarea partajarii bunurilor comune din casatorie, a partajului. Partajul se poate efectua, insa, si dupa ce hotararea de divort ramane definitiva, la solicitarea uneia dintre parti.

Existenta unor drepturi exclusive cu privire la bunuri (imobile si mobile) reprezinta, conform Codului Civil, un scop prioritar. Desi starea de indiviziune se poate sfarsi si prin alte modalitati, partajul ramane calea cea mai folosita pentru iesirea din indiviziune din punctul de vedere al proprietatii.

Mai multe detalii privind partajarea bunurilor comune din casatorie: Partaj divort
Definitie Partaj
Dreptul Familiei

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
133 useri online

Useri autentificati: