DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
notificare primita

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Ramnicu Valcea
Data: 05-03-2010

Titlu/Subiect: notificare primita
Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC SUPORT COLECT SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ....in calitate de CESIONAR ,in conformitate cu Codul Civil si legea 99/1999 privind unele masuri pentru accelerarea reformei economice Titlul VI)prin prezenta va notificam cu privire la faptul s-a incheiat contractul nr....... , prin care Cedentul a cedat Cesionarului creantele detinute de acesta impotriva dvs.,ivite in baza contractului de credit nr......incheiat de dv.cu Banca BCR,impreuna cu orice drepturi ,fructe si beneficii prezente si viitoare atasate acestora Creanta Cedata)...mentionez ca am un credit de nevoi personale cu ipoteca luat in aprilie 2009 de la BCR..la care am avut o restanta de 2 lunidatorita faptului ca nu am luat salariul la timp) si pe care am achitat-o. in prezent sunt la zi cu ratele. Contractul de cesiune de Creanta a fost inregistrata in Arhiva Electronica de Garantii Reale Imobiliare sub numarul Z ,respectiv UUUU. Astfel va notificam ca incepand de la data prezentei Notificari urmeaza sa efectuati plata Creantei Cedate in valoare de 38335,62 EUR ,impreuna cu orice alte drepturi ,fructe si beneficii viitoare aferente acesteia in contul SC Suport Colect :ro15rncb02........ deschis la BCR. SC Bucarest Financial Plazza SRL confirma prin prezenta Ca SC Suport Colect SRL , detine puterea si autoritatea de a emite instructiuni scrise catre dvs.care va vor fi opozabile, si nu vor necesita aprobare, confirmare instructiune sau orice alta actiune din partea Cedentului sau a oricarei alte persoane . SC Suport Colect SRL va notifica ca, in vederea recuperarii Creantei Cedate ,prelucreaza date personale conform Legii 677/2001, fiind inregistrata in Registrul de evidenta a operatorilor de Datele personale sub numarul 11810. Datele personale sunt cele furnizate la data incheierii Contractului de Credit sau orice date obtinute din baze de date publice .De asemenea va informam ca aveti drepturile prevazute de art.12-18 din legea 677/2001drept de acces , interventie etc.)pe care le puteti exercita pe baza de cerere scrisa ,datata si semnata trimisa pe adresa Cesionarului. Intrebarile mele sunt : Ce reprezinta aceasta notificare La ce sa ma astept in continuare O sa trebuiasca sa achit toti banii odata pe care oricum nu ii am) Ce ar trebui sa fac eu. mentionez ca am fost sunat de un reprezentant al SC SUPORT COLECT SA si mi s-a cerut sa semnez un angajament cum ca voi returna suma intr-un an de zilelucru care nu-l voi face pentru ca nu pot sa returnez intreaga suma intr-un an de zile). Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.

lsass74 [05-03-2010]
Aceste tertipuri sunt realizate numai pentru a aduce in stare de insolventa pe creditor. Consider ca daca veti ajunge in instanta veti avea castg de cauza. Aceste tiprui de firme nu au dreptul de a modifica asa peste noapte si fara un motiv intemeiat clauzele contractuale semnate cu banca. Astfel puteti aduce la cunostinta societatii de recuperari ca ati achitat ratele si ca in continuare veti respecta graficul propus de banca. Daca nu le convine pot merge sa faca cerere in instanta, insa nu cred ca vor castiga asa usor.carpatina [05-03-2010]
nu va lasati intimidati de suport colect. Ei incearca sa intimideze noii clienti achizitionati, in speranta ca acestia o "mushka" si platesc tot debitul de frica. Dvs platiti-va in continuare debitul asa cum este inscris in contractul de imprumut, si va garantez ca nu o sa incerce niciodata suport colect sa se indrepte impotriva dvs cu ceva.teo2rina [05-03-2010]
Dumneavoastra sunteti totusi norocos ca ati primit o asftel de notificare. In contractul cu BCR nu se specifica nicicum cand devine creditul exigibil si, de asemenea, nu se face nici o referire la procedura de cesionare.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Cesiune de creanta
Conventie prin care un creditor transmite o creanta a sa unei alte persoane
Definitie Cesiune de creanta
General, extinsDefinitie Contract
Acordul intre doua sau mai multe persoane, pentru a constitui sau a stinge intre dansii raporturi juridice (art. 942 Codul civil).
Definitie Contract
Drept CivilDefinitie Interventie
Oricine are interes poate interveni intr-o pricina ce se urmeaza intre alte persoane. Interventia este in interes propriu cand cel care intervine invoca un drept al sau. Ea este in interesul uneia din parti cand sprijina numai apararea acesteia.

Cererea de interventie in interes propriu va fi facuta in forma prevazuta pentru cererea de chemare in judecata. Ea se poate face numai in fata primei instante si inainte de inchiderea dezbaterilor. Cu invoirea partilor, interventia in interes propriu se poate face si in instanta de apel.

Cererea de interventie in interesul uneia din parti se poate face chiar inaintea instantei de recurs.

Dupa ascultarea partilor si a celui care intervine, instanta va hotari asupra incuviintarii in principiu a interventiei. Incheierea nu se poate ataca decat o data cu fondul. Dupa incuviintarea in principiu, instanta va dispune comunicarea interventiei si, in cazurile in care intampinarea este obligatorie, va soroci termenul in care aceasta va trebui depusa.

Cererea de interventie este reglementata de Codul de Procedura Civila al Romaniei
Definitie Interventie
Drept Procesual CivilDefinitie Ipoteca
O garantie reala ce are ca obiect bunuri imobile, ce raman in patrimoniul debitorului; lucrul mobil ce face obiectul contractului de gaj.
Definitie Ipoteca
Drept CivilDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
134 useri online

Useri autentificati: