DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
va rog sa-mi raspundeti la o intrebare ....care ma

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: tg-mres
Data: 12-10-2009
va rog sa-mi raspundeti la o intrebare ....care ma macina de ceva vreme .Eu am lucrat pe vase de croaziera mai multi ani....timp in care am trimis toti banii cistigati prin serviciul WESTERN UNION.In momentul de fata sint in divort ,iar sotul a avut "grija",in perioada in care eu eram plecata sa-mi instraineze actele prin care a scos banii ....iar eu am nevoie de aceste acte care fac dovada contributiei mele la cumpararea bunurilor...aceasta fiind mult mai mare decit a sotului! As dori sa stiu daca prin instanta se poate cere de catre avocatul meu care ma va reprezenta ,doar la partaj)....sa mi-i se poata pune la dispozitie niste copii ale acelor acte ...de la acest "serviciu de transfer rapid"....deoarece eu am incercat sa fac acest lucru singura ...si mi-i s-a spus ca sint date confidentiale...! Multumesc!

carpatina [12-10-2009]
Din punctul meu propriu de vedere, dvs puteti face o cerere catre judecatorie prin care sa cereti asigurarea dovezilor. IN acest sens, rugati instanta sa dispuna citarea western union pentru a depune documentele in copie din care sa rezulte toate expedierile de valori facute de dvs prin aceasta companie. NU va costa nimic o astfel de cerere. O veti depune la registratura judecatoriei si se va inregistra ca un dosar separat. Veti primi o citatie cand se judecatorul discuta in camera de consiliu cu dvs si reprezntantul Western-Union-ului despre dovezile pe care le solicitati.carpatina [12-10-2009]
Daca colegii mei de pe site mai si au alte pareri, m-as bucura sa le vi le impartaseasca.carpatina [12-10-2009]
ati mai avea si o alta posibilitate. Sa faceti in scris cerere catre western union sa va elibereze copiile de pe ceea ce va intereseaza. Va trebui sa asteptati 30 de zile pana primiti raspunsul, dupa care daca acestia va refuza, ii puteti chema in judecata pentru a fi obligati de catre instanta sa va elibereze actele solicitate. Deci aveti doua posibilitati: sa faceti cerere de asigurare dovezi catre instanta, in care aratati poveste cu western UNion si sa indicati acolo si adresa de la western UNion unde aceasta sa poata fi citata sau sa chemati in judecata aceasta companie pentru faptul ca refuza sa va elibereze actul solicitat. Prima varianta banuiesc ca ar putea dura mai putin timp, insa nu pot garanta daca o astfel de cerere este in principiu admisibila. Vorbiti cu avocatul dvs despre chestiune, fiindca el va cunoaste mai bine situatia.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Partaj
In cazul procesului de divort, cei doi soti pot solicita si efectuarea partajarii bunurilor comune din casatorie, a partajului. Partajul se poate efectua, insa, si dupa ce hotararea de divort ramane definitiva, la solicitarea uneia dintre parti.

Existenta unor drepturi exclusive cu privire la bunuri (imobile si mobile) reprezinta, conform Codului Civil, un scop prioritar. Desi starea de indiviziune se poate sfarsi si prin alte modalitati, partajul ramane calea cea mai folosita pentru iesirea din indiviziune din punctul de vedere al proprietatii.

Mai multe detalii privind partajarea bunurilor comune din casatorie: Partaj divort
Definitie Partaj
Dreptul Familiei

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
70 useri online

Useri autentificati: