DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Din ce cauza se retine alocatia copilului in jud.Dolj???

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Oradea
Data: 27-09-2009

Titlu/Subiect: Din ce cauza se retine alocatia copilului in jud.Dolj???
Buna ziua tuturor. Sunt o mama ingrijorata si as dori sa va intreb in legatura cu o neclaritate ceea ce sa ivit atunci cand m-am deplasat la primarie sa ma interesez de ALOCATIA copilului meu in varsta de 13 ani,pe care nu am mai primit-o de 10ZECE) luni.Trebuie sa precizez ca sotul meu este plecat la lucru in Spania si este angajat cu forme legale,eu nu lucrez si nu am nici un fel de venit si nu detin nici o valoare mobila sau imobila.Locuim la mama-soacra unde avem si domiciliul fiind locuinta ei. Cu privire la alocatia de copii cei de la primarie au spus ca nu suntem indreptatiti la alocatie deoarece tatal copilului lucreaza in strainatatein Spania)!!!!!?????-Acesta a fost motivatia celor de la primarie cu privire la repetata mea intrebare : "de ce nu mai primim alocatia de copii???"Deja de 10zece)luni. Prin aceasta cale v-as ruga sa-mi spuneti si mie care lege din Romania interzice plata alocatiei de copii la acele familii in care un parinte sau ambii lucreaza in strainatate.Sau sa-mi spuneti sub ce temei legal imi poate retine alocatia de copii,daca exista asa ceva?Trebuie sa precizez ca nu am nici un fel de datorie fata de stat sau fata de primarie ori fata de Adm.Financiara.Sunt cu toate taxele si impozitele platite la zii,atat la casa cat si la alte taxe!Nu-mi pot imagina ce fel de lege poate fi acela care retine banii de la un copil care este cetatean roman cu aceleasi drepturi ca si cei de-o seama cu el? Copilul are 13treisprezece) ani si este scolar in clasa a-VI-a.Singura lui vina este ca s-a nascut in ROMANIA,o Romanie EUROPEANA,cu legi EUROPENE pentru EUROPENI,dar nu pentru romani de rand. Va rog foarte frumos sa-mi raspundeti cat de repede posibil ca sa stiu la cine ma pot adresa in legatura cu problema acesta,caci cei de la primarie ma refuza de zece luni cu acelasi motiv- "nu va putem ajuta caci tatal copiluluisotul meu) lucreaza in strainatate". Trebuie sa precizez ca locuim in judetul Dolj de 13 ani si avem domiciliul stabil la mama-soacra,intr-o comuna de pe malul Dunarii. Va multumesc anticipat pentru ajutor. Cu stima si respect: O mama ingrijorata.

lsass74 [27-09-2009]
Cred ca trebuie sa va adresati directei de protectie sociala din raza domicilului dvs. In mod normal toti copii primesc alocatie pana la implinirea varstei de 18 ani, dupa caz. Numai in cazul decesului copilului ori a primirii din alta tara , se retrage alocatia.Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Dol
Orice manopera frauduloasa, orice mijloc viclean intrebuintat pentru a insela pe cineva cu ocazia incheierii unui act juridic.

Dolul viciaza vointa autorului prin faptul ca o induce in eroare. Dolul nu este, deci, un viciu, decat in masura in care are drept rezultat sa determnine o eroare in vointa autorului actului. Daca autorul cunoaste sau descopera dolul inainte inceierea actului, nu se mai poate spune ca a incheiat actul sub impulsul erorii provocate de dol si ca vointa sa a fost viciata.

Dolul este o simpla speta a erorii, deosebindu-se de eroarea propriu0zisa numai prin cauza care-l determina: eroarea propriu-zisa este determinata printr-o circumstanta fortuita, pe cand dolul este opera unei vointe care provoaca eroarea prin mijloace viclene (C. Hamangiu, Drept Civil Roman)
Definitie Dol
Drept Civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
24 useri online

Useri autentificati: