DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

M. Of. nr. 470 / 8 iulie 2009
Monitorul Oficial 470/2009

Culegere de spete fiscale
Dragos Patroi, Mihaela Benta, Adrian Benta

Detalii si comenzi
Pret lei: 9984.15

Sursa: Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I
M. Of. 470/2009


Cautare Monitor:M. Of. Partea I nr. 470 din 8 iulie 2009

Primul-Ministru

Decizie nr. 579 din 08 iulie 2009 privind aplicarea mobilitatii pentru domnul Cezar Manole Armeanu din functia publica de secretar general Ón cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale Ón functia publica de inspector guvernamental

Decizie nr. 580 din 08 iulie 2009 privind promovarea temporara a domnului Kalapis Adrian Frantz Ón functia publica de secretar general al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale

Ministerul Administratiei si Internelor

Ordin nr. 128 din 25 iunie 2009 privind acordarea titlului de parc industrial Societatii Comerciale "WDP Development Ro" - S.R.L.

Ministerul Economiei

Ordin nr. 1019 din 20 mai 2009 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 479/2008 privind aprobarea schemei de ajutor de stat "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii realizate de Óntreprinderile mari", aferenta operatiunii a) "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", axa prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si ecoeficient", din cadrul Programului operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice"

Ordin nr. 1189 din 12 iunie 2009 privind modificarea anexei la Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 1.293/2008 pentru aprobarea schemei de ajutor de stat regional "Finantarea proiectelor de investitii initiale Ón cercetare-dezvoltare si inovare", aferenta operatiunilor 2.3.2 "Dezvoltarea infrastructurii C-D Ón Óntreprinderi si crearea de noi locuri de munca Ón cercetare" si 2.3.3 "Promovarea inovarii Ón cadrul firmelor" din cadrul domeniului major de interventie 2.3 "Accesul Óntreprinderilor la activitati de cercetare-dezvoltare si inovare (CDI)", axa prioritara 2 "Competitivitate prin cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare", din Programul operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice"

Ordin nr. 1190 din 12 iunie 2009 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 3.388/2008 privind aprobarea schemei de ajutor de stat "Finantarea proiectelor de cercetare-dezvoltare si inovare (CDI) prin Programul operational sectorial pentru cresterea competitivitatii economice (POS-CCE)", aferenta operatiunilor 2.1.1 "Proiecte de cercetare Ón parteneriat Óntre universitati/institutii de cercetare-dezvoltare si Óntreprinderi", 2.1.2 "Proiecte CD de Ónalt nivel stiintific la care vor participa specialisti din strainatate" si 2.3.3 "Promovarea inovarii Ón cadrul Óntreprinderilor"

Ordin nr. 1191 din 12 iunie 2009 privind modificarea anexei la Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 1.862/2008 pentru aprobarea schemei de ajutor de minimis "Sprijin acordat IMM pentru implementarea standardelor internationale si pentru cresterea competitivitatii prin accesul pe noi piete si internationalizare", aferenta operatiunilor b) "Sprijin pentru implementarea standardelor internationale" si c) "Sprijin pentru accesul IMM pe noi piete si internationalizare", domeniului major de interventie 1.1 "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a Óntreprinderilor, Ón special a IMM", axa prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si ecoeficient" din cadrul Programului operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice"

Ordin nr. 1192 din 12 iunie 2009 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 480/2008 privind aprobarea schemei de ajutor de minimis "Sprijin pentru cresterea competitivitatii Óntreprinderilor mici si mijlocii prin servicii de consultanta", aferenta operatiunii b) "Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor", domeniul major de interventie 1.3 "Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului", axa prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si ecoeficient", din cadrul Programului operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice"

Ordin nr. 1193 din 12 iunie 2009 privind modificarea anexei la Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 2.229/2008 pentru aprobarea schemei de ajutor de stat "Ajutor pentru investitii realizate de Óntreprinderile mici si mijlocii Ón vederea dezvoltarii e-economiei", aferenta operatiunilor 3.3.1 "Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri" si 3.3.2 "Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri", domeniul major de interventie 3.3 "Sustinerea e-economiei", axa prioritara 3 "Tehnologia informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public" din cadrul Programului operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice"

Ordin nr. 1194 din 12 iunie 2009 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 477/2008 privind aprobarea schemei de ajutor de stat "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii realizate de Óntreprinderile mici si mijlocii", aferenta operatiunii a) "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", domeniul major de interventie 1.1 "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a Óntreprinderilor, Ón special a IMM", axa prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si ecoeficient", din cadrul Programului operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice"

Camera Auditorilor Financiari din Romania

Hotarare nr. 144 din 23 iunie 2009 privind atribuirea calitatii si a dreptului de exercitare a profesiei de auditor financiar pentru persoanele care poseda o calificare profesionala Ón audit financiar sau Ón profesii asimilate acestuia, atribuita de alt stat Ón acord cu reglementarile specifice din acel stat

Hotarare nr. 145 din 27 iunie 2009 cu privire la aprobarea documentelor prezentate spre dezbatere

Republicare

Lege nr. 202 din 09 noiembrie 1998 privind organizarea Monitorului Oficial al Romaniei, republicare 2009

Puteti consulta si alte numele ale Monitorului Oficial, partea I:
M. Of. nr. 471/2009   M. Of. nr. 472/2009   M. Of. nr. 473/2009   
M. Of. nr. 469/2009   M. Of. nr. 468/2009   M. Of. nr. 467/2009   
Monitorul Oficial - Lista Monitoare

RSS Feed
RSS DreptOnline.ro - RSS Monitorul Oficial

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
44 useri online

Useri autentificati: