DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

M. Of. nr. 204 / 31 martie 2009
Monitorul Oficial 204/2009

Legea privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Comentariu pe articole
Coordonator Dan Oancea

Detalii si comenzi
Pret lei: 169143.65

Sursa: Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I
M. Of. 204/2009


Cautare Monitor:M. Of. Partea I nr. 204 din 31 martie 2009

Guvernul Romaniei

Hotarare nr. 356 din 25 martie 2009 privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata, situate pe amplasamentul lucrarii de utilitate publica de interes national "Reabilitarea sectiunilor Baneasa-Fetesti de pe linia de cale ferata Bucuresti-Constanta, Romania"

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei

Ordin nr. 35 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. OLIGOPOL - S.R.L.

Ordin nr. 36 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. PETROM DISTRIBUŽIE GAZE - S.R.L.

Ordin nr. 37 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. PRISMA SERV COMPANY - S.R.L.

Ordin nr. 38 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. PROGAZ P&D - S.A.

Ordin nr. 39 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. SALGAZ - S.A.

Ordin nr. 40 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. TIMGAZ - S.A.

Ordin nr. 41 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. TULCEA GAZ - S.A.

Ordin nr. 42 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. VEGA 93 - S.R.L.

Ordin nr. 43 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. VITAL GAZ - S.A.

Ordin nr. 44 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. WIROM GAS - S.A.

Ordin nr. 45 din 24 martie 2009 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei pentru modificarea unor ordine ale presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii

Ordin nr. 301 din 19 martie 2009 al ministrului transporturilor si infrastructurii pentru aprobarea Reglementarii aeronautice civile romane RACR-OPS LAAG/Operatiuni de lucru aerian si aviatie generala, editia 01/2009

Ministerul Sanatatii

Ordin nr. 385 din 26 martie 2009 al ministrului sanatatii pentru aprobarea preturilor la medicamentele cuprinse in Catalogul national al preturilor medicamentelor de uz uman autorizate de punere pe piata in Romania

Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti

Ordin nr. 977/C din 19 martie 2009 al ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti privind acordarea cetateniei romane unor persoane

Inalta Curte de Casatie si Justitie

Decizia nr. 31 din 2 iunie 2008

Decizia nr. 42 din 13 octombrie 2008

Puteti consulta si alte numele ale Monitorului Oficial, partea I:
M. Of. nr. 205/2009   M. Of. nr. 206/2009   M. Of. nr. 207/2009   
M. Of. nr. 203/2009   M. Of. nr. 203/2009   M. Of. nr. 202/2009   
Monitorul Oficial - Lista Monitoare

RSS Feed
RSS DreptOnline.ro - RSS Monitorul Oficial

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
151 useri online

Useri autentificati: