DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

OG 26/2012 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 9/1996 privind imbunatatirea sistemului de finantare a institutiilor publice de cultura finantate din venituri extrabugetare si alocatii de la bugetul de stat sau de la bugetele locale, a sistemului de salarizare a personalului din aceste institutii, precum si imbunatatirea salarizarii personalului din institutiile si activitatile cu profil cultural. Ordonanta nr. 26/2012Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 629 din 1 septembrie 2012

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 1 pct. VII.1 din Legea nr. 127/2012 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante,
Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta.

Articol unic
Ordonanta Guvernului nr. 9/1996 privind imbunatatirea sistemului de finantare a institutiilor publice de cultura finantate din venituri extrabugetare si alocatii de la bugetul de stat sau de la bugetele locale, a sistemului de salarizare a personalului din aceste institutii, precum si imbunatatirea salarizarii personalului din institutiile si activitatile cu profil cultural, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 21 din 30 ianuarie 1996, aprobata cu modificari si completari prin Lege nr. 86/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza

1. Titlul ordonantei va avea urmatorul cuprins"
"ORDONANTA pivind imbunatatirea sistemului de finantare a institutiilor publice de cultura finantate din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat sau de la bugetele locale"


2. Articolul 1 va avea urmatorul cuprins:
"Art. 1
(1) Institutiile publice de cultura finantate din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat sau de la bugetele locale, dupa caz, in functie de subordonarea acestora, vor incasa, vor administra, vor contabiliza si vor raporta veniturile realizate din actiunile colturale si din orice alte surse, in conditiile prevazute de normele privinde finantele publice. Veniturile realizate se vor retine integral de catre fiecare institutie publica pentru finantarea activitatii proprii, iar cele din valorificarea bunurilor in conditiile legii se vor folosi pentru investitii.
(2) Soldurile anuale rezultate din executia bugetului institutiilor publice prevazute la alin. (1) se reporteaza in anul urmator, cu exceptia subventiei acordate de la bugetul de stat sau de la bugetele locale, dupa caz, care se vireaza la bugetele mentionate.
(3) Subventiile acordate de la bugetul de stat sau de la bugetele locale, dupa caz, pentru finantarea institutiilor publice prevazute la alin. (1) se prevad, in suma globala, in bugetele ordonatorilor principali de credite bugetare si se repartizeaza de catre acestia pe institutiile din subordine, in raport cu programele minimale propuse, dupa aprobarea legii bugetului de stat sau a bugetelor locale, dupa caz. Sumele astfel repartizate se includ in bugetul de venituri si cheltuieli al fiecarei institutii publice.
(4) Bugetele de venituri si cheltuieli, repartizate pe trimestre, elaborate de institutiile publice prevazute la alin. (1) se aproba de catre ordonatorul principal de credite bugetare, dupa aprobarea legii bugetului de stat."

3. Articolul 2 se abroga.

4. La articolul 3, alineatul (2) se abroga.

5. Articolul 5 se abroga.
Nu este


Cautare legislatie:-------------
Drept OnLine va prezinta in cadrul acestei Sectiuni cateva reglementari juridice de interes general, cu mentiunea ca informatiile prezentate in aceasta sectiune au un caracter pur informativ, existand posibilitatea de a fi intervenit modificari ulterioare, abrogari, nesurprinse aici.
-------------


Alte reglementari
Termeni juridici, grupare tematica

Coordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: