DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Legea 20/2013 privind aprobarea OUG 7/2010 pentru modificarea si completarea OUG 189/2002 privind operatiunile compensatorii referitoare la contractele de achizitii pentru nevoi de aparare, ordine publica si siguranta nationalaPublicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 125 din 7 martie 2013

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

Articol unic
Se aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 7 din 10 februarie 2010 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 189/2002 privind operatiunile compensatorii referitoare la contractele de achizitii pentru nevoi de aparare, ordine publica si siguranta nationala, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 136 din 1 martie 2010, cu urmatoarea completare:
 • La articolul I, inaintea punctului 1 se introduce un nou punct, cu urmatorul cuprins:
  "Articolele 5 si 5^1 se modifica si vor avea urmatorul cuprins:
  «Art. 5
  (1) Prevederile prezentei ordonante de urgenta se aplica pentru indeplinirea obligatiei de compensare rezultate din atribuirea unui contract de achizitie de pe piata externa de produse, servicii sau lucrari necesare domeniului apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, a carui valoare depaseste, individual sau cumulat, doua milioane de euro.
  (2) Prevederile prezentei ordonante de urgenta se aplica si in cazul in care un operator economic roman, pentru realizarea obiectului unui contract de achizitie in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, cumpara de pe piata externa produse, servicii sau lucrari a caror valoare depaseste, individual sau cumulat, doua milioane de euro.
  (3) Prevederile prezentei ordonante de urgenta se aplica pentru indeplinirea obligatiei de compensare rezultate din incheierea unui acord-cadru privind achizitia de pe piata externa de produse, servicii sau lucrari necesare domeniului apararii, ordonii publice si sigurantei nationale a caror valoare depaseste, individual sau cumulat, doua milioane de euro.

 • (4) Prevederile prezentei ordonante de urgenta se aplica si in cazul in care un operator economic roman, pentru realziarea obiectului unui acord-cadru in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, cumpara de pe piata externa produse, servicii sau lucrari a caror valaore depaseste, individual sau cumulat, doua milioane de euro.

  Art. 5^1
  Prevederile art. 5 nu se aplica in cazul achizitiilor finantate din fonduri externe nerambursabile acordate Guvernului Romaniei, pentru suma finantata, si nici in cazul contractelor atribuite de un guvern altui guvern.»"


  Acesta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (1) din Constitutia Romaniei, republicata.
  Nu este


  Cautare legislatie:  -------------
  Drept OnLine va prezinta in cadrul acestei Sectiuni cateva reglementari juridice de interes general, cu mentiunea ca informatiile prezentate in aceasta sectiune au un caracter pur informativ, existand posibilitatea de a fi intervenit modificari ulterioare, abrogari, nesurprinse aici.
  -------------


  Alte reglementari
  Termeni juridici, grupare tematica

  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  17 useri online

  Useri autentificati: