DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Hotararea 50/2013 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului sau examenului pentru definitivare in functie, promovare in grade sau trepte profesionale superioare ori din functia de grefier cu studii medii in cea de grefier cu studii superioare, in cadrul aceleiasi instante ori aceluiasi parchet, precum si in functii de executie a personalului auxiliar de specialitate la instante si parchete superioarePublicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 86 din 8 februarie 2013

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Avand in vedere prevederile art. 43 si 44 din Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea si al personalului care functioneaza in cadrul Institutului National de Expertize Criminalistice, cu modificarile si completarile ulterioare,
in temeiul dispozitiilor art. 133 alin. (5) din Constitutia Romaniei, republicata, art. 23 alin. (1) si ale art. 38 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, precum si ale art. 44 alin. (3) din Legea nr. 567/2004, cu modificarile si completarile ulterioare,
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotaraste:

Art. I
Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului sau examenului pentru definitivare in functie, promovare in grade sau trepte profesionale superioare ori din functia de grefier cu studii medii in cea de grefier cu studii superioare, in cadrul aceleiasi instante ori aceluiasi parchet, precum si in functii de executie a personalului auxiliar de specialitate la instante si parchete superioare, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 251 din 16 aprilie 2007, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:


1. Articolul 9 va avea urmatorul cuprins:
"Art. 9
Indeplinirea conditiilor prevazute la art. 8 si 8^1 se constata printr-un raport intocmit de compartimentul de specialitate al instantei sau parchetului unde candidatul isi desfasoara activitatea."

2. Articolul 26 va avea urmatorul cuprins:
"Art. 26
(1) Cu 10 zile inaintea datei examenului comisia de examen va verifica indeplinirea de catre candidati a conditiilor de participare la examen si va afisa lista candidatilor admisi sa sustina examenul si a celor respinsi, la sediul instantei sau parchetului unde se organizeaza examenul. Candidatii respinsi pot face contestatie in termen de 48 de ore de la data afisarii listei.

(2) Contestatia se solutioneaza in termen de 3 zile, de comisia prevazuta la art. 29 alin. (1).
(3) Modul de solutioneare a contestatiei se comunica prin afisare la sediul instantei sau parchetului care organizeaza examenul, cel mai tarziu cu o zi inainte de data desfasurarii examenului."

Art. II
Prezenta hotarare se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Nu este


Cautare legislatie:-------------
Drept OnLine va prezinta in cadrul acestei Sectiuni cateva reglementari juridice de interes general, cu mentiunea ca informatiile prezentate in aceasta sectiune au un caracter pur informativ, existand posibilitatea de a fi intervenit modificari ulterioare, abrogari, nesurprinse aici.
-------------


Alte reglementari
Termeni juridici, grupare tematica

Coordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati: