DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

HG 965/2013 pentru stabilirea zilelor de 27 si 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014 ca zile libere. Hotarare nr. 965/2013Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 775 din 12 decembrie 2013

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 11 lit. a) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, cu modificarile si completqarile ulterioare,
Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.


Art. 1
(1) Pentru salariatii din sectorul public, zilele de 27 si 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014 se stabilesc ca zile libere.
(2) Pentru zilele stabilite ca zile libere in luna decembrie 2013 potrivit alin. (1), institutiile publice isi vor desfasura activitatea in regim de program normal in zilele de 14 si 21 decembrie 2013 sau se vor prelungi corespunzator timpului de lucru, pana la data de 24 decembrie 2013, potrivit planificarilor stabilite.
(3) Pentru ziua stabilita ca zi libera in louna ianuarie 2014 potrivit alin. (1), institutiile publice isi vor desxfasura activitatea in regim de program normal in ziua de 11 ianuarie 2014 sau vor prelungi corespunzator timpul de lucru, pana la data de 31 ianuarie 2014, potrivit planificarilor stabilite.
(4) Prestarea muncii potrivit alin. (2) si (3) nu confera acordarea de timp liber corespunzator.


Art. 2
Prin derogare de la prevederile art. 1, personalul din cadrul Trezoreriei Statului poate desfasura in zilele de 27 si 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014 activitatile stabilite prin normele metodologice privind incheierea exercitiului bugetar al anului 2013, aprobate prin ordin al viceprim-ministrului, ministrul finantelor publice.

Art. 3
Prevederile art. 1 nu se aplica in locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatii,

Art. 4
(1) Dispozitiile art. 1 nu se aplica magistratilor si celorlalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in data de 27 si 31 decembrie, respectiv 3 ianuarie 2014 si nici participantilor in aceste procese.
(2) Dispozitiile art. 1 nu se aplica personalului din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala cu atributii in administrarea veniturilor cuvenite bugetului consolidat al statului, stabilit prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Art. 5
Dispozitiile prezentei hotarari pot fi aplicate si angajatilor din sectorul privat, in masura in care partenerii sociale stabilesc astfel.
Nu este


Cautare legislatie:-------------
Drept OnLine va prezinta in cadrul acestei Sectiuni cateva reglementari juridice de interes general, cu mentiunea ca informatiile prezentate in aceasta sectiune au un caracter pur informativ, existand posibilitatea de a fi intervenit modificari ulterioare, abrogari, nesurprinse aici.
-------------


Alte reglementari
Termeni juridici, grupare tematica

Coordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
36 useri online

Useri autentificati: