DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

HG 1169/2012 privind suplimenterea bugetelor Ministerului Justitiei, Ministerului Public si Consiliului Superior al Magistraturii pentru plata titlurilor executorii prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetarPublicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 818 din 5 decembrie 2012

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 43 alin. (2) din Legea bugetului de stat pe anul 2012 nr. 293/2011,
Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Art. 1
Se aproba suplimentarea bugetului Ministerului Justitiei pe anul 2012 cu suma de 18.469 mii lei, la capitolul 61.01 "Ordine publica si siguranta nationala", titlul 10 "Cheltuieli de personal", si cu suma de 135 mii lei, la capitolul 61.01 "Ordine publica si siguranta nationala", titlul 51 "Transferuri intre unitati ale administratiei publice", pentru Adminitratia Nationala a Penitenciarelor, din suma globala prevazuta cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Finantelor Publice "Actiuni generale".

Art. 2
Se aproba suplimentarea bugetului Ministerului Public pe anul 2012 cu suma de 8.450 mii lei, la capitolul 61.01 "Ordine publica si siguranta nationala", titlul 10 "Cheltuieli de personal", din suma globala prevazuta cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Finantelor Publice "Actiuni generale".

Art. 3
Se aproba suplimentarea bugetului Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2012 cu suma de 216 mii lei, la capitolul 51.01 "Autoritati publice si actiuni externe", titlul 10 "Cheltuieli de personal", si cu suma de 62 mii lei, la capitolul 65.01 "Invatamant", titlul 10 "Cheltuieli de personal", din suma globala prevazuta cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Finantelor Publice "Actiuni generale".


Art. 4
Sumele alocate potrivit prezentei hotarari vor fi utilizate numai pentru plata titlurilor executorii care intra sub incidenta prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, aprobata cu modificari prin Legea nr. 230/2011.

Art. 5
Se autorizeaza Ministerul Finantelor Publice sa introduca, la propunerea ordonatorilor principali de credite, modificarile corespunzatoare in structura bugetului de stat si in volumul si structura bugetelor Ministerului Justitiei, Ministerului Public si Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2012.
Nu este


Cautare legislatie:-------------
Drept OnLine va prezinta in cadrul acestei Sectiuni cateva reglementari juridice de interes general, cu mentiunea ca informatiile prezentate in aceasta sectiune au un caracter pur informativ, existand posibilitatea de a fi intervenit modificari ulterioare, abrogari, nesurprinse aici.
-------------


Alte reglementari
Termeni juridici, grupare tematica

Coordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
30 useri online

Useri autentificati: