DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

IRSCA Gifted Education


Institutie IRSCA Gifted Education
Tip Institutie din Romania
IRSCA Gifted Education este o organizatie non-profit ce promoveaza si sprijina dezvoltarea persoanelor cu har si talent in toate domeniile, stiinta, arta, management, leadership si formeaza resurse umane capabile sa rezolve problemele de mare complexitate ale vremurilor noastre. IRSCA Gifted Education inseamna "A fi la puterea multi".

Nu suntem un simplu nod intr-o retea, suntem o organizatie ce promovam "the linked world" unde fiecare competenta, valoare si fiecare talent este incurajat si impulsionat sa gandeasca liber, sa se dezvolte plenar, sa se afirme personal cu demnitate si integritate si sa-si gaseasca locul intr-o contributie unica in folosul umanitatii, pentru progresul economic, social, spiritual si cultural.

Romania trece printr-o faza de emigrare a "creierelor". Autoritatile nu au luat in considerare efectele acestui fenomen si au tratat acest lucru cu superficialitatea caracteristica promisiunilor electorale.

Initiativa noastra este menita a aduce un program gifted education, pentru educatia copiilor supradotati, un sistem de educatie orientat catre dezvoltarea capacitatilor individuale si orientarea acestora catre nevoile acute de dezvoltare si de rezolvare a problemelor nationale si internationale. Necesitatea unei astfel de initiative este evidenta, aceste sisteme educationale moderne fiind deja implementate cu succes in tarile foarte bine dezvoltate fapt ce a contribuit imens si a fost intim corelat cu dezvoltarea durabila si succesul lor economic prin capacitatea de a produce resurse umane inalt calificate si motivate, cu calitati intelectuale si morale superioare, capabile de a excela si de a inainta frontierele cunoasterii umane in arta, antreprenoriat, leadership, stiinta si cercetare.

In 2005, IRSCA Gifted Education a initiat si a fondat EDUGATE - Consortiul Romān pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati, care astazi coaguleaza eforturile reprezentatilor societatii civile, ai mediului de afaceri si institutional intr-un prim program national de gifted education.

EDUGATE este astazi una dintre cele mai mari initiative educationale private in Romania si totodata, initiatorul proiectului de lege privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta.

In sfera de activitate si interes a IRSCA GIFTED EDUCATION intra sprijinirea activitatii de cercetare fundamentala si aplicativa din urmatoarele domenii:
(1) activitate de formare in domeniile de interes strategic ale Romaniei, sau in domeniile de interes mondial;
(2) activitate de administrare, gestiune, monitorizare, conducere si antreprenoriat a activitatilor desfasurate in campusul universitar si in programele aferente;
(3) cercetare economica: modelare economica, dezvoltare durabila si sustenabila, management si leadership, prognoze, studii sectoriale, cercetari de piata, analize economice, studii de caz;
(4) cercetare sociologica: metodologie, sondaje, analize sociologice, multiculturalitate, studii de caz;
(5) cercetare pe formarea de resurse umane inalt competitive si gifted education;
(6) cercetare tehnologica: procese si procedee tehnologice noi, analize de proces, implementarea noilor tehnologii, implementarea managementului calitatii, tehnologii curate si management de mediu;
(7) cercetare interdisciplinara;
(8) cercetare stiintifica fundamentala si aplicata pe stiintele naturii si ecologie ;
(9) cercetare stiintifica fundamentala si aplicata in diverse domenii de interes aplicate in comunicare si psiho-sociologie;
(10) cercetare si activitate artistica ;
(11) alte domenii de cercetare care prezinta interes pentru membrii IRSCA GIFTED EDUCATION si care pot fi sprijinite prin activitatile sale specifice.

Link institutie http://www.supradotati.ro
DreptOnline:: Sectiunea Institutii

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
48 useri online

Useri autentificati: